Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Ο πρώτος πελάτης της Volta Trucks

Ελλάδα 21:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο πρώτος πελάτης της Volta Trucks

Fleet Cars

Ο πρώτος πελάτης της Volta Trucks

Fleet Cars

Μετά το λανσάρισμα των μοντέλων της, η Volta Trucks ανακοινώνει με πολύ χαρά την πρώτη παραγγελία από την Drinks Cubed.

Advertisement
Advertisement

Λιγότερο από ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του νέου Volta Zero, του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού μεγάλου οχήματος, η Volta Trucks επιβεβαίωσε ότι έχει λάβει τις πρώτες παραγγελίες.

Η παραγωγή του Volta Zero είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το 2022 και η Drinks Cubed, η μάρκα ποτών με έδρα το Λονδίνο, υπέγραψε συμφωνία πολλών εκατομμυρίων λιβρών για την προμήθεια ενός στόλου οχημάτων Volta Zero στις επιχειρήσεις διανομής που θα αρχίσουν να παραδίδονται το 2022 και θα ολοκληρωθεί το 2023. Η Drinks Cubed είναι η πρώτη εταιρεία ποτών στον κόσμο που χρησιμοποιεί FSC πιστοποιημένο χαρτόνι και αλουμίνιο ASI, καθώς και πλαστικά που προέρχονται από την ΕΕ, με στοιχεία που αναφέρονται πάνω στη συσκευασία. Συμπληρώνοντας την «πράσινη» προσέγγιση της Drinks Cubed στην καινοτομία και την αειφορία, το Volta Zero είναι το πρώτο όχημα που χρησιμοποιεί ανθρακονήματα, φυσικά αναπτυγμένες ίνες λιναριού και βιοδιασπώμενη ρητίνη στην κατασκευή των εξωτερικών μερών του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Σχολιάζοντας την αγορά των οχημάτων Volta Zero, ο συνιδρυτής της Drinks Cubed, Sukhi Sindhu, δήλωσε: «Όταν δημιουργήσαμε την Drinks Cubed, θέλαμε να κάνουμε τα πράγματα από την αρχή. Είμαστε απίστευτα παθιασμένοι με την πρόκληση που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα αλλά όπως και η ομάδα της Volta Trucks, δεν θέλαμε να συζητήσουμε μόνο για τα προβλήματα. Θέλαμε να βρούμε τις λύσεις. Έτσι, εκτός από την εξέταση του αποτυπώματος άνθρακα κατά τη συσκευασία μας, χρειαζόμασταν επίσης να εξετάσουμε τη διανομή μας. Εκεί θα παίξει το ρόλο του το Volta Zero. Η Volta Trucks έχει υιοθετήσει μια ολιστική προσέγγιση για τη βιωσιμότητα, αναζητώντας περισσότερο από τις εκπομπές σωλήνων εξαγωγής και σε βιώσιμες μεθόδους κατασκευής και εξαρτημάτων. Με τη Volta Trucks, βρήκαμε μια μάρκα με κοινές τιμές βιωσιμότητας». Η ανακοίνωση των πρώτων πωλήσεων οχημάτων έρχεται αμέσως μετά την παρουσίαση του Volta Zero που έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου. Τη διαδικτυακή εκδήλωση είχαν παρακολουθήσει πάνω από 30.000 άτομα και έχει δημιουργηθεί η σχετική ευαισθητοποίηση, που εξασφάλισε κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως.

Δείτε επίσης: 

Advertisement

Αποκαλυπτήρια για το νέο ηλεκτρικό λεωφορείο της Volta

Teaser από τη Rivian για το R1T (VIDEO)

Advertisement

Το φορτηγό του αύριο θα είναι ηλεκτρικό (VIDEO)