Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Πάνθηρας από τη Μόντενα

Ελλάδα 2:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Πάνθηρας από τη Μόντενα

ΝΕΑ

O Πάνθηρας από τη Μόντενα

ΝΕΑ

Η νέα Ares Panther Evo συνδυάζει τον θρύλο της De Tomaso με τις επιδόσεις της Lambodghini.

Advertisement
Advertisement

Ο μικρός κατασκευαστής Ares με έδρα την Μόντενα της Ιταλίας έγινε γνωστή από την Panther ProgettoUno. το συγκεκριμένο μοντέλο σχεδιαστικά ήταν εμπνευσμένο από την θρυλική De Tomaso Pantera αναβιώνοντας έναν ιταλικό θρύλο των τεσσάρων τροχών.

Η Ares αποφάσισε να προχωρήσει σε μια νέα βελτιωμένη έκδοση της Panther σχεδιάζοντας την Evo. Με την πρώτη ματιά το αυτοκίνητο έχει σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές ιδιαίτερα στο πίσω μέρος. Πλέον η Panther Evo έχει αποκτήσει συνοχή στον σχεδιασμό της και δεν θυμίζει συνονθύλευμα εξαρτημάτων που τοποθετήθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο.

Advertisement
Advertisement

Όπως είναι λογικό, οι χαρακτηριστικές μεγάλες γρίλιες της De Tomaso παραμένουν ανέπαφες, αλλά η εξάτμιση έχει έρθει στο κέντρο του πίσω μέρους και τα φωτιστικά σώματα είναι πιο διακριτικά. Αλλαγές έχουμε και στο εσωτερικό με διαφορετικό τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, ενώ έχει επιλεγεί και ένα καινούριο σύστημα infotainment.

Όσο για τον κινητήρα, η Ares Panther Evo συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον V10 κινητήρα των 5.2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 650 ίππους. Οι επιδόσεις είναι συγκλονιστικές με την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ares Modena S1, όπως Chevrolet C8 Corvette Stingray
Πότε θα είναι έτοιμη η De Tomaso P900;
Η De Tomaso P72 ετοιμάζεται για την πίστα

Advertisement