Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο νέος σταθμός φόρτισης της Tesla θα είναι σαν γήπεδο (+video)

Ελλάδα 15:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο νέος σταθμός φόρτισης της Tesla θα είναι σαν γήπεδο (+video)

ΝΕΑ

Ο νέος σταθμός φόρτισης της Tesla θα είναι σαν γήπεδο (+video)

ΝΕΑ

Φωτογραφίες από drone δείχνουν το τεράστιο μέγεθος του νέου σταθμού Supercharger της Tesla στο Λος Άντζελες.

Advertisement
Advertisement

Το νέο συγκρότημα φόρτισης αυτοκινήτων της Tesla στο Λος Άντζελες έχει ξεκινήσει να κατασκευάζεται και από ότι φαίνεται θα είναι φαντασμαγορικό. Στα σχέδια που είχε παρουσιάσει η αμερικανική εταιρεία, επιθυμία της ήταν να μοιάζει πολύ με τα ρετρό dinners της δεκαετίας του 1960. Οι επισκέπτες εκτός από το να φορτίσουν τα Tesla τους θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν, να φάνε και να πιούν.

Πρόσφατες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από drone δείχνουν από ψηλά την κατασκευή που ετοιμάζει η Tesla. Ένα στοιχείο που κάνει αίσθηση είναι το μέγεθος του κτιριακού συγκροτήματος που πραγματικά θυμίζει γήπεδο και συνοδεύεται από τεράστιους εξωτερικούς χώρους και φυσικά τις θέσεις φόρτισης των Superchargers.

Advertisement
Advertisement

Στο κεντρικό κυκλικό κτίριο θα υπάρχει εστιατόριο Milliways, διάδρομος roller skate και μπόουλινγκ, ενώ στην οροφή θα μπορεί να δει κανείς κινηματογραφική ταινία σε δύο οθόνες σινεμά. Το σύμπλεγμα θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση και εκεί θα πραγματοποιούνται μεταξύ άλλων συναυλίες και εκδηλώσεις.

Ο ίδιος ο Ίλον Μάσκ έχει δηλώσει ότι το νέο Tesla Supercharger Dinner θα είναι έτοιμο μέσα στο 2024 και θα είναι το μεγαλύτερο που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Θα έχει περισσότερα από 100 σταθμούς φόρτισης ξεπερνώντας τους 98 που διαθέτει το Harris Ranch Supercharger στην Καλιφόρνια και τους 84 του Quarzsite στην Αριζόνα.

Advertisement

Δείτε τα πλάνα από drone του Tesla Dinner.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Και η Lady Gaga έχει Tesla Cybertruck;
Δοκιμή: Tesla Model S Plaid
Τι γίνεται όταν το Cybertruck αντιμετωπίζει μία 911 turbo; (+video)