Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και η Lady Gaga έχει Tesla Cybertruck;

Ελλάδα 19:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και η Lady Gaga έχει Tesla Cybertruck;

ΝΕΑ

Και η Lady Gaga έχει Tesla Cybertruck;

ΝΕΑ

Όταν είσαι διασημότητα επιπέδου Lady Gaga είναι πολύ δύσκολο να αποφύγεις τα φώτα της δημοσιότητας, ακόμα και αν βγεις για έναν καφέ.

Advertisement
Advertisement

Αναμφίβολα, το Tesla Cybertruck είναι το πιο πολυσυζητημένο pickup στον κόσμο. Η Lady Gaga δεν έχει κρύψει την αδυναμία της για αυτήν την κατηγορία, ειδικά όταν μιλάμε για βίντατζ μοντέλα. Οπότε πολλοί σκέφτηκαν, «ίσως αποφάσισε να προσθέσει και το Cybertruck στη συλλογή της».

Η πραγματικότητα βέβαια απέχει από τις φήμες και τα fake news που θέλουν τα αμερικανικά μέσα να δημιουργούν με τους celebrities. Η Gaga εντοπίστηκε, λοιπόν, στην Καλιφόρνια όταν κατέβηκε από το Tesla για να πάρει τον καφέ της, αλλά φεύγοντας μπήκε στη θέση του συνοδηγού.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν πείθονται ότι το Cybertruck είναι δικό της, αντιθέτως πολλοί λένε ότι είναι του επιχειρηματία και συντρόφου της Gaga από το 2020, Michael Polansky.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει εντοπιστεί ξανά στο παρελθόν με ολοκαίνουρια Tesla, αποδεικνύοντας ότι δεν χάνει καθόλου χρόνο και τα προ-παραγγέλνει με το που παρουσιαστούν.

Advertisement

Το αστείο με το στιγμιότυπο της Gaga να παίρνει έναν καφέ, είναι πως δημιουργήθηκαν fake news πως αυτή ήταν η οδηγός και μάλιστα ρυμουλκούσε πίσω μία διαφημιστική πινακίδα της… Beyonce! Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν ισχύει, διότι ήταν διαφορετικό στιγμιότυπο το κάθε ένα.

Τελικά, δεν καταφέραμε να μάθουμε σε ποιον ανήκει το Tesla Cybertruck με το οποίο η Lady Gaga πήγε να πάρει τον καφέ της, αλλά αυτό πολύ μικρή σημασία έχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αν είναι δυνατόν! Τα Tesla Cybertruck σκουριάζουν!
Το Cybertruck προκαλεί νέο «πονοκέφαλο» στο Μασκ!
Πόσα αυτοκίνητα πούλησε η Tesla το 2023;

Advertisement