Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Μασκ «προπονείται» για μονομαχία με τον Ζούγκερμπεργκ

Ελλάδα 10:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Μασκ «προπονείται» για μονομαχία με τον Ζούγκερμπεργκ

ΝΕΑ

Ο Μασκ «προπονείται» για μονομαχία με τον Ζούγκερμπεργκ

ΝΕΑ

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ετοιμάζεται να μπει στο κλουβί απέναντι στον ιδρυτή του Facebook…

Advertisement
Advertisement

Πριν λίγες ημέρες, ο πλανήτης «συγκλονίστηκε» από ένα παράδοξο BEEF που ξέσπασε από το πουθενά.

Ο Μασκ της Tesla (και πολλών άλλων) και ο Ζούγκερμπεργκ του Facebook (και πολλών άλλων) δήλωσαν σε αναρτήσεις τους ότι θέλουν να παλέψουν μεταξύ τους μέσα σε ένα ειδικό κλουβί.

Οι πάμπλουτοι δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες εξέφρασαν την επιθυμία να αναμετρηθούν σώμα με σώμα σε μία μάχη γιγάντων.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια, ο γίγαντας στην περίπτωσή μας είναι ο Μασκ, ο οποίος αν κρίνουμε από την φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter τα έχει πάρει τα κιλάκια του τελευταία.

Στην ανάρτησή του μάλιστα αυτοτρολάρεται, λέγοντας ότι βρίσκεται στην τέταρτη μέρα της προετοιμασίας για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Το θέμα είχε ξεκινήσει ως πλάκα στις αναρτήσεις των δύο ανδρών στα social media, όμως στην συνέχεια το πράγμα έδειξε να σοβαρεύει. Και δεν αποκλείεται, προς χάρη της δημοσιότητας να δούμε μία τέτοια “μάχη” ανάμεσα στον πιο fit Ζούγκερμπεργκ και τον παχουλό Μασκ.

Advertisement

Μάλιστα ο Μασκ είχε δηλώσει τότε ότι θα ξεκινούσε μία φουλ προπόνηση ώστε να μπορέσει να σταθεί απέναντι στον κατά 10 χρόνια νεότερό του ιδρυτή του Facebook.

Από όσο μπορούμε πάντως να κρίνουμε από τις φωτογραφίες, η προετοιμασία και η διατροφή του Μασκ για τον μεγάλο αγώνα δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Όπως φαίνεται του αρέσει η καλή ζωή και αυτό -φευ!- δεν κρύβεται.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μάσκ: Του αρέσει το Twitter αλλά και το πορνο
Σε ΣΟΚ η Tesla: Ξεκινάει και διαφημίσεις και εκπτώσεις
Σε τι άλλο θα μιμηθούν την Tesla