Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Μάικλ Τζόρνταν επέλεξε ένα αυτοκίνητο στα… μέτρα του

Ελλάδα 9:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Μάικλ Τζόρνταν επέλεξε ένα αυτοκίνητο στα… μέτρα του

ΝΕΑ

Ο Μάικλ Τζόρνταν επέλεξε ένα αυτοκίνητο στα… μέτρα του

ΝΕΑ

Μόλις 30 Hennessey Venom F5 Roadster θα κατασκευαστούν και ένα από αυτά, θα το οδηγεί ο «καλύτερος όλων των εποχών» του NBA.

Advertisement
Advertisement

Ο θρύλος του NBA, Μάικλ Τζόρνταν, επέλεξε να προσθέσει στη συλλογή των αυτοκινήτων του ένα από τα 30 roadster Venom F5 που θα παραχθούν από τη Hennessey.

Η Hennessey Performance δημοσίευσε τη φωτογραφία του CEO της εταιρείας Τζον Χένεσι, να στέκεται μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν μπροστά από το Venom F5 Roadster του, στις εγκαταστάσεις του ιδιωτικού γκολφ κλαμπ του MJ23 στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Δεν είναι τυχαίο πως και το γκολφ κλαμπ έχει την ονομασία Grove XXIΙI, που είναι στα λατινικά το νούμερο της φανέλας του Τζόρνταν.

Advertisement
Advertisement

Είναι εντυπωσιακό πάντως το πώς από την πλειάδα των επιλογών που είχε στη διάθεσή του ο Τζόρνταν, επέλεξε την ανοιχτή και σούπερ σπάνια έκδοση του Venom F5 για να προσθέσει στη συλλογή του. Να θυμίσουμε πως ο κινητήρας του μοντέλου είναι ένας θηριώδης twin turbo V8 με χωρητικότητα 6,6 λίτρων που αποδίδει 1.843 ίππους και 1.617 Nm ροπής.

Η Hennessey ισχυρίζεται ότι το νέο της αυτό supercar, μπορεί να ξεπεράσει τα 483 χλμ./ώρα, γεγονός που θα κάνει το roadster να είναι το ταχύτερο και ισχυρότερο κάμπριο στον κόσμο. Το Hennessey Venom F5 Roadster, κοστίζει 2,8 εκατομμύρια ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Hennessey F-150 VelociRaptorR έχει ισχύ hypercar!
Με «σφραγίδα» Rolex το ρολόι που συνοδεύει το Hennessey Venom F5
Νέο σούπερ Venom F5 μόνο για πίστα (+video)