Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με «σφραγίδα» Rolex το ρολόι που συνοδεύει το Hennessey Venom F5

Ελλάδα 22:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με «σφραγίδα» Rolex το ρολόι που συνοδεύει το Hennessey Venom F5

ΝΕΑ

Με «σφραγίδα» Rolex το ρολόι που συνοδεύει το Hennessey Venom F5

ΝΕΑ

Η Hennessey μαζί με κάθε ένα από τα 24 Venom F5 που θα πουλήσει, θα προσφέρει προαιρετικά ένα διάφανο Rolex αξίας 200.000 ευρώ με σχεδίαση της Skeleton Concept.

Advertisement
Advertisement

Το ρολόι- δημιουργία της γαλλικής εταιρείας Skeleton Concept, είναι ένα «συμπληρωματικό» στοιχείο για την αγορά κάθε Hennessey Venom F5.

Το Hennessey Venom F5 Concept είναι ένα αριστούργημα ακρίβειας για το χέρι, με ιδιαίτερα πολύπλοκη κατασκευή της κάσας του. Η διαδικασία της κατασκευής αυτής διαρκεί 30 ημέρες κατά τη διάρκεια των οποίων χρησιμοποιείται ένας τόρνος πέντε αξόνων εξαιρετικής ακρίβειας. Η επεξεργασία μιας ειδικής κατηγορίας μετάλλου, γίνεται σε θερμοκρασία που φτάνει τους 1.700 βαθμούς κελσίου.

Advertisement
Advertisement

Στη συνέχεια, με συνθήκες ελεγχόμενης ψύξης, το μεταλλικό οξείδιο από το οποίο αποτελείται η κάσα, γίνεται διαφανής και πιο σκληρή από το χάλυβα (με βαθμονόμηση σκληρότητας 9 στα 10) και συνδυάζεται με κρύσταλλο από ζαφείρι- που είναι το δεύτερο πιο σκληρό υλικό στον κόσμο, μετά το διαμάντι. Μέσα στην προηγμένη αυτή κάσα, φιλοξενείται ο μηχανισμός 4130 της Rolex, από το Cosmograph Daytona.

Η μόνη παραπομπή στη Rolex, είναι το έμβλημά της στη βιδωτή κορώνα του ρολογιού. Η στεφάνη αποτίει φόρο τιμής στο πλαίσιο Venom F5, καθώς είναι κατασκευασμένη από ανθρακόνημα και διαθέτει ένα ζεύγος γυαλιστερών μαύρων κουμπιών υψηλής ακρίβειας που βιδώνουν προς τα κάτω ελέγχουν τη λειτουργία του χρονογράφου.

Advertisement

Το λαστιχένιο λουρί του ρολογιού, θα είναι σε χρώμα που θα ταιριάζει με το χρώμα του αυτοκινήτου που θα συνοδεύει. Η κάσα του ρολογιού έχει διάμετρο 40 χιλιοστά και σε ότι έχει να κάνει με την ανθεκτικότητά του στις καταδύσεις, η εταιρεία έχει πιστοποίηση για αντοχή έως τα 100 μέτρα βάθος.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτο video: Κλέβοντας το Rolex από το χέρι του οδηγού
Πόσους ίππους αποδίδει το Ford Bronco της Hennessey;
Hennessey VelociRaptor 6×6: Τριαξονικό… αγροτικό

 

 

Advertisement