Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο λαός αποφάσισε – Το όνομα του νέου crossover της Fiat

Ελλάδα 6:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο λαός αποφάσισε – Το όνομα του νέου crossover της Fiat

ΝΕΑ

Ο λαός αποφάσισε – Το όνομα του νέου crossover της Fiat

ΝΕΑ

Μετά από κάλεσμα της Fiat, οι φίλοι της προσήλθαν στις ψηφιακές κάλπες και… βάφτισαν το νέο crossover της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Fiat παρουσίασε ένα B-SUV , το οποίο, ωστόσο, ήταν… αβάφτιστο. Έτσι, ζήτησε τη βοήθεια του κοινού.

Συγκεκριμένα οι φίλοι της εταιρείας είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στα “Pulse”, “Tuo” και “Dumo”. Ο λαός, λοιπόν, αποφάνθηκε… δίνοντάς του την ονομασία “Pulse”.

Οι ηλεκτρονικές κάλπες, λοιπόν έκλεισαν, με την “Pulse” να συγκεντρώνει το 65% ψήφων, τη “Dumo” 25% και τη “Tuo” να περιορίζεται στο φτωχό 10%.

Advertisement
Advertisement

Όπως γνωρίζουμε, το μοντέλο θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα “MLA”, με τις διαστάσεις του να είναι αντίστοιχες με του 500X και το μεταξόνιο να φτάνει τα 2.532 mm.

Σε επίπεδο εμφάνισης το Pulse έχει ιδιαίτερα στιβαρή όψη, ενώ διακρίνεται για την αυξημένη του απόσταση από το έδαφος. Στο μπροστινό μέρος υπάρχoυν κομψοί κεντρικοί προβολείς και μια μεγάλη μάσκα με τρεις οριζόντιες γρίλιες.

Advertisement

Στο προφίλ κυριαρχούν οι έντονες γραμμώσεις και οι σύγχρονης σχεδίασης ζάντες, ενώ στο πίσω μέρος ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει τόσο η μικρή αεροτομή όσο και οι δύο τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης.

Η διχρωμία, τέλος, αναδεικνύει τον μοντέρνο χαρακτήρα του compact crossover, και οι μπάρες οροφής υπερτονίζουν τον εκδρομικό του χαρακτήρα.

Advertisement

Στη Βραζιλία το μοντέλο θα προσφέρεται ενσωματώνοντας έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι τρικύλινδρος, θα έχει χωρητικότητα 1.000 κ.εκ. και θα παράγει 120 PS/ 196 Nm ροπής. Η κίνηση θα μεταδίδεται στους τροχούς μέσω 6τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Στη βάση της γκάμας αναμένεται ένας 1.300αρης των 109 PS και 139 Nm, πλαισιωμένος είτε με 5άρι μηχανικό είτε με CVT.

Advertisement

Η εμπορική του διάθεση στη «Χώρα του Καφέ» είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Άνοιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Fiat 500e: Αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και ενημέρωσης
Ο Leonardo DiCaprio πρωταγωνιστεί στα διαφημιστικά του νέου Fiat 500e (video)
Δοκιμή: Fiat 500e cabrio (42 kWh)