Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Fiat 500e: Αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και ενημέρωσης

Ελλάδα 23:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Fiat 500e: Αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και ενημέρωσης

ΝΕΑ

Fiat 500e: Αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και ενημέρωσης

ΝΕΑ

Ενημερωτικές εκπομπές, podcasts και μουσικά προγράμματα θα καθιστούν το ταξίδι των επιβατών πιο ευχάριστο.

Advertisement
Advertisement

Αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και ενημέρωσης θα απολαμβάνουν οι επιβάτες του ηλεκτρικού Fiat 500 χάρη σε μια σειρά πρωτοποριακών λύσεων που αναπτύσσονται κατόπιν συνεργασίας μεταξύ της Stellantis και του Ομίλου Μ.Μ.Ε GEDI.

Ειδικότερα, το τμήμα e-Mobility του νεότευκτου ομίλου Stellantis σε συνεργασία με τον Όμιλο GEDI που έχει υπό την «ομπρέλα» του τις εταιρείες La Repubblica, La Stampa, Radio Deejay,  έχουν αναπτύσσει μια σειρά υπηρεσιών με τις οποίες θα εφοδιαστεί το αμιγώς ηλεκτρικό μικρό μοντέλο. Πρόκειται για ενημερωτικές εκπομπές, podcasts και μουσικά προγράμματα τα οποία θα παρέχουν ενημέρωση και ψυχαγωγία στους επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Βάση για την εφαρμογή αυτής σε νέας συνεργασίας σε πρώτη φάση θα αποτελέσει το νέο ηλεκτρικό Fiat 500, ένα μοντέλο που εκτός των άλλων προσφέρει τις πλέον σύγχρονες επιλογές σε επίπεδο συνδεσιμότητας, με το σύστημα πολυμέσων UConnect 5 να διαθέτει συμβατότητα ακόμα και με δίκτυα 5G.

Από τα τέλη του 2021 και με αφετηρία την Ιταλία, μέσω της δωρεάν εφαρμογής Fiat Link&Drive, οι οδηγοί και οι επιβάτες του νέου ηλεκτρικού 500 θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε μουσικά προγράμματα και ειδήσεις που θα είναι επιλεγμένα με βάση τις ανάγκες τους.

Η υπηρεσία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και για τους χρήστες της έκδοσης Action του νέου ηλεκτρικού Fiat 500, όπου το έξυπνο σύστημα συνδεσιμότητας επιτρέπει πολύ γρήγορα την εναλλαγή χρηστών, με τις προτιμήσεις τους να περνούν αυτόματα μέσω του smartphone τους στο αυτοκίνητο. Η συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί ακόμα ένα λόγο που καθιστά την έκδοση Action κατάλληλη και για υπηρεσίες ενοικίασης ή car sharing.

Advertisement

Τα προσωποποιημένα συστήματα ψυχαγωγίας θα αποτελέσουν ακόμα ένα στοιχείο που θα κάνουν πιο ευχάριστες τις μετακινήσεις, ιδιαίτερα στις δύσκολες αστικές κυκλοφοριακές συνθήκες, ενώ παράλληλα θα προσφέρουν με άμεσο τρόπο χρήσιμες πληροφορίες για πιο άνετες και ασφαλείς διαδρομές.

Advertisement

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500 είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά, παρέχει τη δυνατότητα επιλογής δύο εκδόσεων σε επίπεδο μεγέθους μπαταρίας (27,8 και 42kWh). Αναφορικά με τις τιμές του αυτές ξεκινούν από τις 18.970 ευρώ – συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης.

Διαβάστε επίσης:
Το ηλεκτρικό Fiat 500 θα προσφέρεται με «Car sharing»
Ανανέωση για όλη την οικογένεια των Fiat 500
Στην Ελλάδα το αναβαθμισμένο Fiat 500 (+τιμές)

Advertisement