ΝΕΑ

Ο κόσμος περιποίησης των Toyota

Ελλάδα 9:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο κόσμος περιποίησης των Toyota

ΝΕΑ

Ο κόσμος περιποίησης των Toyota

ΝΕΑ

Με την προσθήκη των νέων κωδικών για την περιποίηση του αυτοκινήτου σε όλα τα στάδια κτήσης του, η Toyota προσφέρει πλέον μια ολοκληρωμένη γκάμα προιόντων.

Advertisement
Advertisement

Οι παρακάτω κατηγορίες αφορούν ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό που ξέρει να εκτιμά τις αξίες αλλά και τις after sales υπηρεσίες της αξιόπιστης ιαπωνικής φίρμας.

Έτσι έχουμε λοιπόν προϊόντα πλήρους προστασίας των αυτοκινήτων Toyota, όπως επίσης σημειώστε και προϊόντα περιποίησης κατά την αγορά του οχήματος, μάλιστα τόσο νέου, όσο και μεταχειρισμένου.

Advertisement
Advertisement

Εννοείται πως υπάρχουν επίσης εξαιρετικά προϊόντα περιοδικής φροντίδας για το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου σας, επίσης νέου ή μεταχειρισμένου. Η εμπειρία της Toyota και το δικαιολογημένο οικοδόμημα της κορυφαίας φήμης της στα αυτοκίνητά της σε ότι αφορά στην ποιότητα, την αξιοπιστία και τη φιλικότητα χρήσης, βρίσκει απόλυτη εφαρμογή και στα προϊόντα που προσφέρει στους πιστούς πελάτες της.

Να για παράδειγμα, η ίδια εγγυάται την προστατευτική κεραμική επίστρωση του εξωτερικού μέρους του αυτοκινήτου προκειμένου αυτό να διατηρείται σαν καινούργιο μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, η προστατευτική κεραμική επίστρωση ζαντών αλλά και η επίσης απαραίτητη αδιαβροχοποίηση υφάσματος των καθισμάτων αποδεικνύει γιατί η Toyota έχει αγαπηθεί τόσο από ένα τεράστιο σε εύρος πελατειακό κοινό που πίνει νερό στο όνομά της.

Advertisement

Πέρα από τα παραπάνω, τα κορυφαία προιόντα περιποίησης της Toyota εγγυώνται ότι το όφελος για τον πελάτη είναι «υπερθετικά» μεγαλύτερο του κόστους εφαρμογής, αφού προστατεύουν με την εγνωσμένη εγγύηση της Τoyota το αυτοκίνητό του από φθορά, γρατζουνιές, λεκέδες για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ ταυτόχρονα βοηθούν στο γρήγορο και σωστό καθαρισμό του με τη χρήση μικρότερης ποσότητας νερού.

Advertisement

Μετά από κάθε πλύσιμο το όχημα διατηρεί την λάμψη του όπως όταν πρώτο-κυκλοφόρησε. Συνολικά η εφαρμογή τους συνεισφέρει στη διατήρηση της αξίας της ιδιοκτησίας τους.
Η Toyota εύλογα σε προτρέπει να προβείς σε κεραμική επίστρωση στο αυτοκίνητό σου προκειμένου να επωφεληθείς από τα 5 χρονιά εργοστασιακής εγγύησης και ηρεμίας από τις καθημερινές φθορές. Είναι η ιδανική επιλογή για το αυτοκίνητο σου το καλοκαίρι, αφού προστατεύει το χρώμα από την ηλιακή ακτινοβολία, το εσωτερικό από το αλάτι της θάλασσας και τα πατάκια από την άμμο.

Σε ότι αφορά τώρα στα προϊόντα περιοδικής φροντίδας του δικού σας Toyota, σημειώστε το σαμπουάν με φιλικά προς το περιβάλλον συστατικά, το γυαλιστικό μεταλλικού χρώματος που κάνει το αυτοκίνητο να λάμπει σαν νέο, το καθαριστικό τζαμιών για εύκολη αφαίρεση εντόμων και λεκέδων, το ισχυρό καθαριστικό παρασίτων, όπως κουτσουλιές, αλλά και το καθαριστικό κονσόλας και εσωτερικών επιφανειών.

Advertisement

Επιπλέον, για ένα σύνολο προϊόντων με τη χρηστικότητα που προαναφέραμε, αφορά κυριολεκτικά όλους. Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργήθηκε και το Car Care kit, με ειδικό τσαντάκι, στο οποίο περιλαμβάνονται όλοι οι απαραίτητοι κωδικοί, αλλά και ένα πανάκι καθαρισμού, από μικρό-ίνες, που βοηθά στην εύκολη αφαίρεση των λεκέδων αλλά και της σκόνης. Εννοείται πως δεν πρέπει να λείπει από κανένα πορτ μπαγκάζ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Χάρτα Διαφορετικότητας» για την Toyota Ελλάς
Toyota Car Care: Φροντίδα πάντα δίπλα σου
Γνήσια αξεσουάρ Toyota για κάθε μοντέλο