Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Car Care: Φροντίδα πάντα δίπλα σου

Ελλάδα 3:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota Car Care: Φροντίδα πάντα δίπλα σου

ΝΕΑ

Toyota Car Care: Φροντίδα πάντα δίπλα σου

ΝΕΑ

Η Toyota είναι γνωστό πως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός το πόσο εμπιστεύεται τα προϊόντα της αλλά και πόσο στέκεται κοντά στον πελάτη και μετά την αγορά του αυτοκινήτου. Το Toyota Car Care αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη.

Advertisement
Advertisement

Οπότε, με την προσθήκη των νέων κωδικών για την περιποίηση του αυτοκινήτου σε όλα τα στάδια κτήσης του, το Toyota Car Care περιλαμβάνει πλέον μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, στις παρακάτω κατηγορίες:

Οι σημαντικές κατηγορίες της Toyota που έχουν να κάνουν με την φροντίδα των αυτοκινήτων της, αφορούν κυρίως τα προϊόντα Προστασίας και Περιποίησης κατά την Αγορά του οχήματος τόσο Νέου όσο και Μεταχειρισμένου.

Advertisement
Advertisement

Τα αυτοκίνητα της Toyota βρίσκονται σε άριστη κατάσταση ακόμη και μετά από καιρό, με αποτέλεσμα να ικανοποιούν στο έπακρο τον κάτοχο-ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου αλλά και να διατηρούν ακέραιη την υψηλή μεταπωλητική τους αξία.

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με τα προϊόντα περιοδικής φροντίδας για το εξωτερικό και εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου νέου και μεταχειρισμένου, αυτά έχουν ως σκοπό μεταξύ άλλων, την προστατευτική κεραμική επίστρωση του εξωτερικού μέρους, την προστατευτική κεραμική επίστρωση των ζαντών αλλά και την αδιαβροχοποίηση του υφάσματος των καθισμάτων.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το όφελος για τον πελάτη είναι «υπερθετικά» μεγαλύτερο του κόστους εφαρμογής, αφού συνολικά με αυτό τον τρόπο τα συγκεκριμένα προϊόντα προστατεύουν την αξία της ιδιοκτησίας.

Advertisement

Με την εγγύηση της Τoyota, προστατεύουν στο έπακρο το αυτοκίνητο από την φθορά, τις γρατζουνιές, τους λεκέδες για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ ταυτόχρονα βοηθούν στο γρήγορο και σωστό καθαρισμό του με τη χρήση μικρότερης ποσότητας νερού. Μετά από κάθε πλύσιμο, το όχημα διατηρεί τη λάμψη του όπως όταν πρώτο-κυκλοφόρησε. Πολύ σημαντικό αυτό.

Advertisement

Από εκεί και πέρα έχουμε και τα προϊόντα περιοδικής φροντίδας, με φιλικά προς το περιβάλλον συστατικά. Όπως είναι για παράδειγμα, το γυαλιστικό μεταλλικού χρώματος που κάνει το αυτοκίνητο να λάμπει, το καθαριστικό τζαμιών για εύκολη αφαίρεση εντόμων και λεκέδων, όπως επίσης το ισχυρό καθαριστικό παρασίτων αλλά και το καθαριστικό κονσόλας και εσωτερικών επιφανειών.

Βέβαιο είναι πως ένα τέτοιο σύνολο προϊόντων με τη χρηστικότητα που προαναφέρθηκε, αφορά όλους τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων Toyota. Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργήθηκε και το Car Care kit, ένα ειδικό τσαντάκι, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα πορτ μπαγκάζ, στο οποίο περιλαμβάνονται όλοι οι απαραίτητοι κωδικοί, αλλά και ένα πανάκι καθαρισμού, από μικρό-ίνες, που βοηθά στην εύκολη αφαίρεση των λεκέδων αλλά και της σκόνης.

Advertisement

Για την Toyota η σχέση με τον πελάτη δεν σταματά αλλά συνεχίζεται σε βάθος χρόνου, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για μια εταιρία που σέβεται πρωτίστως τον εαυτό της και έπειτα τον εκάστοτε ιδιοκτήτη των μοντέλων της, ο οποίος δικαίως  πίνει νερό στο όνομά της…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε εδώ:

https://www.toyota.gr/

https://www.toyota.gr/owners/maintenance-and-servicing/toyota-service

https://www.toyota.gr/owners/parts-and-accessories/parts/toyota-car-care-products