Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Koenigsegg πουλάει το GR Yaris του- απείραχτο!

Ελλάδα 18:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Koenigsegg πουλάει το GR Yaris του- απείραχτο!

ΝΕΑ

O Koenigsegg πουλάει το GR Yaris του- απείραχτο!

ΝΕΑ

Το μαύρο Toyota GR Yaris ανήκει στον Christian von Koenigsegg ο οποίος θέλει να το πουλήσει και το έχει βάλει αγγελία.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να του φάνηκε «αργό», όμως από ότι λέει στα στοιχεία της αγγελίας, το μοτέρ του μικρού Toyota είναι απείραχτο.

Το Toyota GR Yaris του Christian von Koenigsegg, το όνομα του οποίου φιγουράρει στη λίστα με τους κορυφαίους κατασκευαστές hypercars σε όλο τον κόσμο, είχε ταξινομηθεί στη Σουηδία το Δεκέμβριο του 2020 και από τότε μέχρι σήμερα, ο Koenigsegg που μπορεί να βρήκε την ισχύ των 265 ίππων του τρικύλινδρου κινητήρα των 1,6 λίτρων λίγη, το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 10.730 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο είναι μαύρο και έχει το Circuit Package που είναι έξτρα από την Toyota και βάσει του οποίου οι δαγκάνες είναι κόκκινες, οι ζάντες αλουμινίου είναι σφυρήλατες με διάμετρο 18 ιντσών, η ανάρτηση είναι ρυθμιζόμενη και τα διαφορικά εμπρός και πίσω, μπλοκέ. Η αγγελία στο Collecting Cars λέει ότι το Yaris είναι σε εξαιρετική κατάσταση αλλά έχει κάποια σημαδάκια από πετραδάκια στο καπό, τα οποία είναι αρκετά εμφανή λόγω του χρώματος του αυτοκινήτου.

Με δεδομένο το ότι τα GR Yaris «αλλάζουν χέρια» για ποσά από 40 έως 45 χιλιάδες ευρώ (στον υπόλοιπο κόσμο) θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν –και πόσο- θα παίξει ρόλο η κατοχή του αυτοκινήτου από τον διάσημο δημιουργό hypercars. Δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις, σε μια αγορά όπως αυτή των ειδικών αυτοκινήτων, που έχουμε δει πολλά φαινομενικά παράξενα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κολλημένος με Porsche τα βρίσκει σκούρα απέναντι σε GR Yaris (+video)
Έτοιμο το πρώτο Koenigsegg Jesko Absolut
Τί ακριβώς είναι η Toyota GR Corolla Morizo;

Advertisement

 

 

 

Advertisement