Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Karim Benzema… φλεξάρει τη Bugatti Chiron του (+video)

Ελλάδα 6:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Karim Benzema… φλεξάρει τη Bugatti Chiron του (+video)

ΝΕΑ

Ο Karim Benzema… φλεξάρει τη Bugatti Chiron του (+video)

ΝΕΑ

Ο Γάλλος επιθετικός περνάει καλά στα γήπεδα της La Liga και αυτό βγαίνει… προς τα έξω –  Τι αυτοκίνητα περιλαμβάνει η συλλογή του;

Advertisement
Advertisement

Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται κατά την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά ο Γάλλος διεθνής ποδοσφαιρικής Karim Benzema, ο οποίος έχει βγει… μπροστά για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Με 10 γκολ σε μόλις 11 αγώνες, ο 33χρονος στράικερ αποτελεί τον πολιορκητικό κριό της “Βασίλισσας”,  στην μάχη που δίνει η τελευταία για την κατάκτηση της ισπανικής λίγκας (La Liga).

O Benzema, ωστόσο, δεν… μιλά μόνο στο χορτάρι, αλλά και εκτός από αυτό, όπως δείχνει η πρωτοβουλία του να… φλεξάρει την πλουσιοπάροχη ζωή του.

Advertisement
Advertisement

Τελευταία πράξη του πολυτελούς βίου του ήταν να δημοσιεύσει ένα μικρής διάρκειας βίντεο στο Instagram όπου τον βλέπουμε να ποζάρει… ιδιαίτερα σοβαρός δίπλα στη Bugatti Chiron του, φορώντας ένα πανάκριβο ρολόι Rolex, αλλά και κάποια custom γυαλιά που φέρουν την υπογραφή της γαλλικής μάρκας από το Molsheim.

«Όλοι γνωρίζουν για το στιλ μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Karim Benzema στη λεζάντα της δημοσίευσής του, η οποία μέσα σε μόλις 24 ώρες έχει αποσπάσει κοντά στα 500.000 likes.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karim Benzema (@karimbenzema)

Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΑ SUPERCARS ΤΩΝ SUPERSTARS ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ EURO

Υπενθυμίζεται ότι η απαστράπτουσα Bugatti Chiron κινείται από έναν 8λιτρο W16 με τέσσερα turbo κινητήρα, ο οποίος παράγει 1.500 άλογα και 1.600 Nm ροπής μεταξύ 2.000- 6.000 σ.α.λ.

Εξίσου εντυπωσιακή με τα παραπάνω νούμερα είναι και η επιτάχυνση του γαλλικού hypercar στα πρώτα 100 χλμ./ώρα, δεδομένου ότι χρειάζεται μόλις 2,3 δλ., με την τελική να αγγίζει τα εξωφρενικά 420 χλμ./ωρα.

Advertisement

Η Chiron δεν είναι το μοναδικό μοντέλο του Γάλλου που έλκει την καταγωγή της από το Molsheim. Στο γκαράζ του υπάρχει και μια Bugatti Veyron, η οποία κινείται από τον quad-turbo 16κύλινδρο σε διάταξη W χωρητικότητας 8.000 λίτρων,  ο οποίος αποδίδει σχεδόν 1.000 ίππους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ LEBRON JAMES

Και δεν τελειώνουμε εδώ. Όταν… βαριέται τα προαναφερθέντα μοντέλα απολαμβάνει τις βόλτες του με Ferrari 458 Spider, Mercedes SLR McLaren, Lamborghini Gallardo, Lamborghini Urus, Mercedes G-Class, Rolls-Royce Wraith και… μια ντουζίνα Audi.

Πώς τα συντηρεί, θα αναρωτηθούν κάποιοι… Με ετήσιο συμβόλαιο 14.300.000 λιρών (16.764.442 ευρώ), δύσκολα θα «ιδρώσει» η τσέπη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δημοπρασία για την υπέροχη Bugatti Type 57C Atalante Coupe του 1938
H συντήρηση της Bugatti Chiron Pur Sport τρομάζει και κροίσους
Η συνεργασία με την Rimac δεν είναι η πρώτη για την Bugatti