Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο «υπόγειος κόσμος» του Μασκ… (video)

Ελλάδα 12:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο «υπόγειος κόσμος» του Μασκ… (video)

ΝΕΑ

Ο «υπόγειος κόσμος» του Μασκ… (video)

ΝΕΑ

Πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι το Vagas Loop του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου;

Advertisement
Advertisement

Ο Ίλον Μασκ βρίσκεται πίσω από πολλές παράξενες ιδέες ως ιδιοκτήτης της The Boring Company και αυτό επιβεβαιώνεται σε κάθε ευκαιρία. Το project Vegas Loop, δεν είναι μια καινούρια ιστορία (ήρθε στην επικαιρότητα προ διετίας), αλλά τα τελευταία 24ωρα έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο, κάποια βίντεο σχετικά με την εμπειρία στις υπόγειες σήραγγες του Λας Βέγκας.

Αυτή το υπόγειο και -για πολλούς κλειστοφοβικό- σύμπλεγμα σηράγγων, συνολικού μήκους 110 χιλιομέτρων, είναι η υλοποίηση μιας ιδέας του Μασκ, όταν επισκεπτόμενος το Βέγκας, «κόλλησε» στην κίνηση!

Σύμφωνα με την εταιρεία έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους ανθρώπους να αποφεύγουν το μποτιλιάρισμα και να παρέχουν «γρήγορη και άνετη μεταφορά».

Advertisement
Advertisement

Η Boring Company ισχυρίστηκε: «Μόλις ολοκληρωθεί, το Vegas Loop θα μεταφέρει περισσότερους από 90.000 επιβάτες την ώρα. Η κομητεία Clark και η πόλη του Λας Βέγκας έχουν εγκρίνει συνολικά τούνελ 110 χιλιομέτρων και συνολικά 93 σταθμούς για το Vegas Loop».

Advertisement

Η εγκατάσταση έχει επί του παρόντος πέντε σταθμούς σε λειτουργία και χρησιμοποιεί αποκλειστικά αυτοκίνητα Tesla, με σοφέρ, για τη μεταφορά έως και τριών επιβατών, με το ανάλογο οικονομικό αντίτιμο. Οδηγούν με μέγιστη ταχύτητα 57 χλμ./ώρα, ωστόσο τα πλάνα αποκαλύπτουν ότι οι σήραγγες δεν είναι αρκετά φαρδιές για να νιώσουν απολύτως άνετα οι επιβάτες των οχημάτων.

Advertisement

Γι’ αυτό και οι κριτικές των χρηστών του διαδικτύου,  είναι αρκετά δεικτικές, κυρίως σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια, αλλά και την αποτελεσματικότητά του.

φωτογραφία ανοίγματος: @jimratliff

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τελικά το Tesla Cybertruck είναι ακόμα πιο ακριβό!
Tesla Cybertruck vs Lamborghini Urus Performante (+video)
Επίσημο: Όλες οι λεπτομέρειες του Tesla Cybertruck (τιμές, video)

Advertisement