Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O ήχος του νέου V12 της Ferrari είναι υπέροχος! (+video)

Ελλάδα 11:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O ήχος του νέου V12 της Ferrari είναι υπέροχος! (+video)

ΝΕΑ

O ήχος του νέου V12 της Ferrari είναι υπέροχος! (+video)

ΝΕΑ

Είναι γνωστό ότι η Ferrari θα αντικαταστήσει την 812 Superfast. Επίσης, είναι γνωστό ότι έχει δημιουργήσει μια καινούργια εκδοχή τού ατμοσφαιρικού V12 κινητήρα της. Όταν συνδυαστούν τα δύο στοιχεία, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι ξεχωριστό.

Advertisement
Advertisement

Η 812 Superfast παρουσιάστηκε το 2017 και ήταν η διάδοχος της F12berlinetta. Το κορυφαίο Gran Turismo μοντέλο τής Ferrari διαθέτει τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα ο οποίος αποδίδει 799 ίππους/8.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 718 Nm/7.000 σ.α.λ.

Ωστόσο, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για την αντικατάστασή της και στο Maranello έχουν ξεκινήσει ήδη την εξέλιξη του νέου μοντέλου.

Η διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη, πλέον, καθώς, η εταιρεία έχει προγραμματίσει την επίσημη παρουσίασή του εντός της επόμενης χρονιάς. Το πρόγραμμα εξέλιξης έχει την κωδική ονομασία «F167» και τα πρωτότυπα κυκλοφορούν με τη μέγιστη μυστικότητα που ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις και ιδίως σε ό,τι αφορά στα νέα μοντέλα τής Ferrari.

Advertisement
Advertisement

Ένα από αυτά, εντόπισε ο paparazzo με το παρατσούκλι «Carparazzo Varryx» και το βιντεοσκόπησε κατά τη διάρκεια που ο οδηγός του πραγματοποιούσε δοκιμές επιτάχυνσης. Στο βίντεο το οποίο ανήρτησε στο κανάλι του στο «YouTube», μπορούμε να δούμε και κυρίως να ακούσουμε τον υπέροχο και ξεχωριστό ήχο που εκπέμπει ο νέος V12 κινητήρας.

Αυτός έχει τοποθετηθεί σε ένα όχημα το οποίο έχει αμάξωμα το οποίο θυμίζει αυτό της Roma. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πώς θα είναι στην τελική μορφή του και κατά πόσο θα είναι επηρεασμένο αισθητικά από το αντίστοιχο αυτής.

Advertisement

Το νέο μοντέλο αναμένεται να αποτελέσει ακόμα μία εμπορική επιτυχία της Ferrari και θα διατεθεί σε πελάτες που θα πληρούν τα κριτήρια που θέτει η εταιρεία για να το παραδώσει σε καθέναν από αυτούς. Θυμίζουμε ότι πέρυσι οι πωλήσεις της έφτασαν τις 13.221 μονάδες, αριθμός που είναι ρεκόρ στην ως τώρα ιστορία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ετοιμάζουν ρεκόρ Γκίνες με Ferrari F8 Tributo στα Μετέωρα
Συγκριτική δοκιμή: Ferrari 296 GTB vs McLaren Artura
Μία κούκλα Ferrari στον πιο όμορφο δρόμο του κόσμου (+video)

Advertisement