Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Hamilton και ο Russel διασκεδάζουν στην… παιδική χαρά! (+video)

Ελλάδα 4:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Hamilton και ο Russel διασκεδάζουν στην… παιδική χαρά! (+video)

ΝΕΑ

Ο Hamilton και ο Russel διασκεδάζουν στην… παιδική χαρά! (+video)

ΝΕΑ

Οι δύο οδηγοί της F1 βρέθηκαν στη πίστα της Mercedes και ξέδωσαν οδηγώντας όλα τα σούπερ αυτοκίνητα της AMG, μεταξύ αυτών και την AMG One.

Advertisement
Advertisement

Ο Lewis Hamilton και ο George Russell πήραν το τιμόνι του hypercar AMG One σε μια απαιτητική δοκιμή σλάλομ, επιδεικνύοντας τις ικανότητές τους και εκτός της Formula 1.

Όμως δεν σταμάτησαν εκεί: είχαν επίσης την ευκαιρία να οδηγήσουν διάφορα νέα μοντέλα της AMG, όπως τα σεντάν AMG GT, C63 και S63 plug-in hybrid.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η Mercedes στρέφεται προς την υβριδική τεχνολογία, καθώς ακόμη και τα μοντέλα AMG υψηλών επιδόσεων αποκτούν plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης.

Advertisement
Advertisement

Στην έκθεση του Μονάχου, η AMG παρουσίασε ένα πρωτότυπο V8 PHEV που διαθέτει πάνω από 800 ίππους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συναρπαστικής ημέρας στην πίστα δοκιμών της Mercedes-Benz στο Immendingen, ο Lewis Hamilton και ο George Russell οδήγησαν το υπεραυτοκίνητο AMG One, εξοπλισμένο με τον V6 κινητήρα των 1,6 λίτρων που προέρχεται από τη Formula 1.

Αυτό το υβριδικό «τέρας» αποδίδει την εκπληκτική ιπποδύναμη των 1.063 ίππων και διαθέτει αυτοματοποιημένο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων επτά σχέσεων.

Advertisement

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό το hypercar κατέχει τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής στο Nürburgring, ενώ θα κατασκευαστούν μόνο 275 μονάδες.

Μάλιστα ο πρώην ομόσταυλος του Lewis Hamilton, Valtteri Bottas, παρέλαβε την AMG One πριν από μερικούς μήνες.

Advertisement

Εκτός από την AMG One, το δίδυμο αντιμετώπισε και μια πρόκληση drift. Ο Lewis Hamilton πήρε τον έλεγχο της τετρακίνητης AMG GT coupe, ενώ ο George Russell χειρίστηκε επιδέξια την τετρακύλινδρη C63.

Πριν ξεκινήσουν αυτές τις διαδρομές, σημειώθηκε μια ανάλαφρη στιγμή, καθώς ο Lewis Hamilton σχολίασε: “Καλή τύχη με την τετρακίνηση, φίλε”!

Καθώς η μέρα συνεχίστηκε, ο Lewis Hamilton κέρδισε ένα παιχνίδι πέτρα, χαρτί, ψαλίδι, κερδίζοντας την ευκαιρία να οδηγήσει την ηλεκτροκίνητη S63.

Advertisement

Αυτή η εντυπωσιακή σειρά οχημάτων AMG παρουσιάστηκε στην “Παιδική Χαρά” που βρίσκεται εντός της πίστας δοκιμών Mercedes-Benz στο Immendingen.

Μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση που εκτείνεται σε 520 στρέμματα με 30 διαφορετικές πίστες δοκιμών, προσφέροντας ένα συνολικό μήκος διαδρομής 68 χιλιομέτρων που περιλαμβάνει τόσο ασφάλτινες όσο και χωμάτινες επιφάνειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Mercedes-AMG GT Coupe Plug-in Hybrid στο Μόναχο
Δείτε πως φτιάχνεται στο χέρι ένας κινητήρας AMG (+video)
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Mercedes-AMG GT Coupe (+video)