Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Ερντογάν πάει με drift και σλάλομ στις εκλογές! (+video)

Ελλάδα 10:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Ερντογάν πάει με drift και σλάλομ στις εκλογές! (+video)

ΝΕΑ

Ο Ερντογάν πάει με drift και σλάλομ στις εκλογές! (+video)

ΝΕΑ

Το εθνικό αυτοκίνητο της Τουρκίας έχει γίνει κάτι σαν περιοδεύων θίασος. Αυτή τη φορά σε μία «παράσταση» με drift και σλάλομ για χάρη της επανεκλογής του «σουλτάνου».

Advertisement
Advertisement

Η Τουρκία βρίσκεται στην τελική ευθεία για τις εκλογές που θα κρίνουν το μέλλον όχι μόνο του Ερντογάν αλλά και ολόκληρης της περιοχής. Και σε αυτόν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα, επιστρατεύεται κάθε μέσο από την πλευρά της κυβέρνησης ώστε να τονιστεί το φρόνημα των Τούρκων.

Μεταξύ όπλων, αεροπλανοφόρων, αεροπλάνων και διαφόρων επιτευγμάτων στον χώρο της αμυντικής βιομηχανίας, έρχεται να προστεθεί και το Τούρκικο ηλεκτρικό αυτοκίνητο. To TOGG δεν θα μπορούσε να λείπει και αυτό από τον θίασο που περιοδεύει αυτές τις ημέρες σε όλη την χώρα, ενισχύοντας το αφήγημα για τον «αιώνα της Τουρκίας».

Η πιο πρόσφατη “παράσταση” του TOGG ήταν η συμμετοχή του σε επίδειξη drift και σλάλομ.

Advertisement
Advertisement

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Hulusi Akar και ο Δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου της Καισάρειας Memduh Büyükkılıç διοργάνωσαν Slalom Show and Drift Show στο οποίο συμμετείχε το πρώτο εγχώριο ηλεκτρικό αυτοκίνητο TOGG.

Μάλιστα, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Hulusi Akar, πολλοί υποψήφιο βουλευτές και χιλιάδες κόσμου.

Σύμφωνα με τα ενθουσιώδη δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, το TOGG “έκοψε την ανάσα” στην εκδήλωση, οι πολίτες είχαν μια διασκεδαστική και συναρπαστική μέρα με σόου drift, σόου μοτοσικλετών, εκτός δρόμου, κλασικά αυτοκίνητα, αγώνα σλάλομ και πολλά ακόμα.

Advertisement

Από το video πάντως της εκδήλωσης βλέπουμε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο να προσπαθεί να ενθουσιάσει τα πλήθη, χωρίς ακραία drift ή κάποια ένδειξη οδηγικής έξαψης.

Περισσότερη έξαψη έχουν οι διάφοροι πολιτικάντηδες που συμμετέχουν σε αυτό το πανηγυράκι, με τον Ατατούρκ, τις σημαίες με την ημισέληνο και μπόλικο τουρκικό κιτς να δημιουργούν ένα ανατολίτικό παζάρι.

Advertisement

Το TOGG λοιπόν συμμετέχει και αυτό στην προσπάθεια του Ερντογάν να επανεκλεγεί και να μην βρεθεί στην εξαιρετικά δύσκολη θέση να ολοκληρώσει την πολιτική του σταδιοδρομία κυνηγημένος από σκάνδαλα και υπεξαιρέσεις.

Τώρα αν μπορεί να τον σώσει το -υποτιθέμενο- ντριφτάρισμα ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου μένει να αποδειχθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγεί και σκέφτεται την εξουσία…
Έτρεξε να αγοράσει πρώτος το αυτοκίνητο του Ερντογάν
Για να κερδίσει τις εκλογές μοιράζει χρήμα και ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Advertisement