Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτρεξε να αγοράσει πρώτος το αυτοκίνητο του Ερντογάν

Ελλάδα 22:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτρεξε να αγοράσει πρώτος το αυτοκίνητο του Ερντογάν

ΝΕΑ

Έτρεξε να αγοράσει πρώτος το αυτοκίνητο του Ερντογάν

ΝΕΑ

Ως… καλός φίλος, σύμμαχος και θαυμαστής του Τούρκου Προέδρου, ηγέτης χώρας έσπευσε να αγοράσει το πρώτο Togg…

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για τον  Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίγιεφ, που παρέλαβε πρόσφατα το T10X, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Togg , το οποίο κατασκευάζεται στην Τουρκία.

Αυτός είναι ο πρώτος ξένος ηγέτης που λαμβάνει το T10Xμε την παράδοση του αυτοκινήτου να πραγματοποιήθηκε με μια σχετική τελετή στο προεδρικό μέγαρο.

Ο Ερντογάν, σχολίασε την παράδοση του αυτοκινήτου μέσω Twitter, αναφέροντας ότι ο φίλος του Αλίγιεφ παρέλαβε επίσης το T10X και ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Προέδρου του Αζερμπαϊτζάν δίπλα στο T10X στο Μπακού. Μάλιστα ο Αλίγιεφ φοράει και το ανάλογο Togg μπουφανάκι με την τουρκική σημαία στο μπράτσο…

Advertisement
Advertisement

Το Τ10Χ της Togg, θα έχει δύο εκδόσεις. Η πρώτη με τη μικρή μπαταρία θα ξεκινά από τις περίπου 49.000 ευρώ με την σημερινή ισοτιμία των νομισμάτων. Η έκδοση με την μεγαλύτερη αυτονομία θα ξεκινά από τα 59.638 ευρώ.

Το Togg διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με διαφορετικές μπαταρίες και έναν στάνταρ κινητήρα των 218 ίππων και 350 Νm ροπής. H αυτονομία της πιο μικρής έκδοσης είναι 314 χιλιόμετρα και αυτή με τη μεγαλύτερη έκδοση φθάνει τα 523 χιλιόμετρα.

Advertisement

Η μπαταρία της βασικής έκδοσης είναι στις 52,4 kWh με κατανάλωση 16,7 kWh/100 km ενώ η μεγάλη έκδοση έχει μπαταρία των 88,5 kWh και κατανάλωση 16,9 kWh/100 Km/h.

Από τον Οκτώβριο θα βγει στην αγορά και η πιο δυνατή έκδοση, με δύο κινητήρες, συνδυασμένης ισχύος 435 ίππων, η οποία θα κάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα και θα έχει και τετρακίνηση.

Advertisement

ΑΚΟΜΑ:
Με «σπασμένα φρένα» το καμάρι της Τουρκίας και του Ερντογάν (+video)
Togg γιοκ: Πανάκριβο το αυτοκίνητο του Ερντογάν (+video)
Πότε έρχεται το τουρκικό Togg στην Ευρώπη;