Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οδηγεί και σκέφτεται την εξουσία…

Ελλάδα 12:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οδηγεί και σκέφτεται την εξουσία…

ΝΕΑ

Οδηγεί και σκέφτεται την εξουσία…

ΝΕΑ

Τον προηγούμενο μήνα ο πρόεδρος Ερντογάν είχε παραλάβει το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της τουρκικής αυτοκινητοβιομηχανίας Togg.

Advertisement
Advertisement

Το ηλεκτρικό T10X είχε παραδοθεί με κάθε επισημότητα στον πρόεδρο Ερντογάν, ο οποίος το οδήγησε έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Εμινέ.

Τώρα, ο Ερντογάν συνεχίζει το προεκλογικό σόου στην πόλη Προύσσα, με το πρώτο εγχώριο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της τουρκικής αυτοκινητοβιομηχανίας Togg. To οποίο παρουσιάζει ως ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της κυβέρνησης του.

Το Togg ο Ερντογάν το οδήγησε στο πλαίσιο της τελετής θεμελίωσης του τοπικού εργοστασίου μπαταριών.

Advertisement
Advertisement

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως η οροφή του κόκκινου TOGG ήταν γεμάτη από γαρύφαλλα και ροδοπέταλα, που έραιναν οι οπαδοί του Ερντογάν που του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Μέσα της αντιπολίτευσης σχολίαζαν δεικτικά πως «οι αστυνομικοί και τα μέλη της προσωπικής φρουράς του Τούρκου προέδρου, ήταν περισσότεροι από τον κόσμο» που υποδέχτηκε τον Ερντογάν σε πόλη της Προύσας.

Advertisement

Αξιοσημείωτο η τιμή του ξεκινά από τις 46.000 ευρώ και φθάνει τις 60.000 ευρώ. Θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με τους αγοραστές να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτονομία 314 ή 523 χιλιομέτρων, σύμφωνα με την Togg.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτρεξε να αγοράσει πρώτος το αυτοκίνητο του Ερντογάν
Με «σπασμένα φρένα» το καμάρι της Τουρκίας και του Ερντογάν (+video)
Togg γιοκ: Πανάκριβο το αυτοκίνητο του Ερντογάν (+video)

Advertisement