Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Για να κερδίσει τις εκλογές μοιράζει χρήμα και ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ελλάδα 18:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Για να κερδίσει τις εκλογές μοιράζει χρήμα και ηλεκτρικά αυτοκίνητα

ΝΕΑ

Για να κερδίσει τις εκλογές μοιράζει χρήμα και ηλεκτρικά αυτοκίνητα

ΝΕΑ

Ο Τούρκος πρόεδρος βλέπει τη συμμαχία των τεσσάρων κομμάτων να βρίσκεται στο 42% -έναντι 34% που συγκεντρώνει η συμμαχία της αντιπολίτευσης- και δίνει ένα μοναδικό σόου.

Advertisement
Advertisement

Το σόου του Ερντογάν περιλαμβάνει μία περιοδεία που μοιράζει στο κοινό από παιχνίδια και τρόφιμα μέχρι και 200άρια (κάπου στα 10 ευρώ). Ποιο market-pass, ποιο καλάθι…

Ο Ερντογάν έχει δείξει πως είναι μανούλα στο επικοινωνιακό κομμάτι. Και μπορεί στον δυτικό κόσμο οι πρακτικές του να φαίνονται εντελώς λαϊκές, αλλά στην Τουρκία τα κολπάκια με το μοίρασμα χαρτονομισμάτων και άλλων αγαθών φαίνεται πως πιάνει.

Αλλά το σόου που έχει δώσει με τα ηλεκτρικά SUV της Togg είναι πραγματικά ευφάνταστα. Τα Togg, που μπορεί να παράγονται σε τουρκικό έδαφος, αλλά τόσο σχεδιαστικά όσο και δομικά οφείλονται σε ευρωπαϊκούς και κινεζικούς συντελεστές.

Advertisement

«Γινόμαστε μάρτυρες της εκπλήρωσης του 60χρονου ονείρου του έθνους μας» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος. Αυτά δηλώνει ο Ερντογάν για ένα αυτοκίνητο για τον λαό του. Ένα αυτοκίνητο που είναι ηλεκτρικό και που ξεκινά από τις 46.780 ευρώ!

Το σόου είχε μία καλοσκηνοθετημένη χτεσινή παράσταση με πανηγυρισμούς Ερντογάν με τη σύζυγό του Εμινέ για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Togg.

Advertisement

Μάλιστα, ο ίδιος έγινε ο πρώτος ιδιοκτήτης ηλεκτρικού οχήματος της Τουρκίας, καθώς ξεκινούν οι πολυαναμενόμενες παραδόσεις. Ο Τούρκος πρόεδρος κάθισε στη θέση του οδηγού ενώ τον συνόδευε η σύζυγός του Εμινέ Ερντογάν.

Advertisement

Όλα είχαν σκηνοθετηθεί με μεγάλη λεπτομέρεια. Ακόμη και οι πινακίδες κυκλοφορίας «2071» παραπέμπουν στα 1.000 χρόνια μετά την πρώτη νίκη των Σελτζούκων Τούρκων απέναντι στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία στην μάχη του Μαντζικέρτ (21 Αυγούστου 1.071) στα βάθη της Περσίας.

The Show Must Go On!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με «σπασμένα φρένα» το καμάρι της Τουρκίας και του Ερντογάν (+video)
Togg γιοκ: Πανάκριβο το αυτοκίνητο του Ερντογάν (+video)
Όλοι φτιάχνουν ηλεκτρικά, η Ελλάδα τι κάνει;