Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Elon Musk βλάπτει την Tesla

Ελλάδα 11:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Elon Musk βλάπτει την Tesla

ΝΕΑ

Ο Elon Musk βλάπτει την Tesla

ΝΕΑ

Η πρόσφατη δραστηριότητα του Elon Musk στο Twitter αρχίζει και δημιουργεί αρνητική αποδοχή στην Tesla.

Advertisement
Advertisement

Όταν φτάνει ένας φανατικός οπαδός της Tesla να δηλώνει ότι νιώθει προδομένος και εγκαταλελειμμένος από τον Elon Musk για χάρη του Twitter, τότε μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχει πρόβλημα. Ο Αμερικανός μεγιστάνας έχει δημιουργήσει μια όχι και τόσο ελκυστική εικόνα στα social media από τότε που ανέλαβε το Twitter και έρευνες δείχνουν ότι αυτό έχει αντίκτυπο και στην Tesla.

Ειδικοί αναλυτές στις μάρκες και την εικόνα τους στο κοινό όπως η MBLM και ο Mario Natatelli, αναφέρουν πως δεν θα αργήσει η στιγμή που η στάση του Musk τους τελευταίους μήνες θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη πόλωση στο κοινό της Tesla. Ήδη αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν εκφράσει ανοιχτά την δυσαρέσκειά τους προς τη μάρκα νιώθοντας προδομένοι από τον ισχυρό άνδρα της Tesla ότι έχει εγκαταλείψει την σπουδαία αυτοκινητοβιομηχανία.

Advertisement
Advertisement

Ο Mario Natarelli της MBLM, είναι πεπεισμένος ότι η κατάσταση για την Tesla θα χειροτερέψει αν συνεχίσει τη συγκεκριμένη τακτική ο Musk. «Αυτό δημιουργεί σημαντική ζημιά στην Tesla. Όταν βλέπεις σχόλια που αναφέρουν ότι δεν σκέφτονται πλέον να αγοράσουν ένα Tesla ή ότι ντρέπονται να το οδηγήσουν, νομίζω ότι έχει φτάσει η στιγμή που γίνεται ζημιά στην εικόνα της μάρκας. Όταν ολοκληρώσουμε την έρευνα για το 2023 θα το διαπιστώσουμε έμπρακτα».

Η πραγματικότητα πάντως είναι διαφορετική καθώς η Tesla εξακολουθεί να έχει ισχυρή θέση στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Αν η εταιρεία και κατ’ επέκταση ο Elon Musk μείνουν αφοσιωμένοι στο πλάνο τους τότε είναι βέβαιο πως θα συνεχίσουν να κυριαρχούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αφγανοί… Elon Musk ετοιμάζουν το δικό τους Tesla
Το «κρυφτούλι» της Tesla για το Semi
Η Tesla θέλει να ανανεώσει τα γερασμένα μοντέλα της

Advertisement