Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Νομίζετε πως τα έχουμε δει όλα με τη Mustang Mach-E;

Ελλάδα 11:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νομίζετε πως τα έχουμε δει όλα με τη Mustang Mach-E;

Mobility

Νομίζετε πως τα έχουμε δει όλα με τη Mustang Mach-E;

Mobility

Η μεγάλη έκπληξη της χρήσης του ονόματος Mustang από τη Ford σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV, δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που αισθανόμαστε τώρα κοιτώντας τις δημιουργίες της Coleman Milne.

Advertisement
Advertisement

Η Coleman Milne έχει γίνει γνωστή από τη μετατροπή ενός Tesla Model S σε… νεκροφόρα, με το χαρακτηριστικό (και ανατριχιαστικό) όνομα Whisper.

Η Coleman Milne συνεχίζει με την εξέλιξη των δικών της προτάσεων, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας ως βάση τη Mustang Mach-Ε. Η εταιρεία που περηφανεύεται πως είναι ο «κορυφαίος κατασκευαστής νεκροφόρων και λιμουζινών στο Ηνωμένο Βασίλειο», μπαίνει πολύ δυναμικά στο νέο έτος, παρουσιάζοντας όχι μια αλλά δύο προτάσεις βασισμένες στη Mach-E.

Advertisement
Advertisement

Τα δύο μοντέλα δεν είναι ακόμα έτοιμα προς πώληση, καθώς υπάρχει ακόμα αρκετή γραφειοκρατεία να ξεπεραστεί μαζί με τις δέουσες δοκιμές στις οποίες θα αποδειχτεί η δομική αντοχή των επεμβάσεων. Η εταιρεία ωστόσο ελπίζει ότι θα τα έχει και τα δύο έτοιμα για επίδειξη μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους.

Αμφότερες οι περιπτώσεις, διατηρούν αναλλοίωτο το σύστημα μετάδοσης. Η μπαταρία των 75 kWh παραμένει, όπως και οι ηλεκτρικοί κινητήρες σε κάθε περίπτωση, με μόνη διαφορά τον περιορισμό της αυτονομίας που ανακοινώνει η Milne, σύμφωνα με την οποία το μοντέλο στη διαμόρφωση νεκροφόρας, περιορίζεται στα 322 χιλιόμετρα με μια φόρτιση.

Advertisement

Δεν ξέρουμε πόσες διαδρομές «υπηρεσιακές» αντιστοιχούν σε μια φόρτιση. Κατά πάσα πιθανότητα όμως, το μοντέλο δεν θα προσφέρεται για μεγάλες αποστάσεις και μεταφορές οριζόντιων επιβατών για πάρα πολύ μακριά. Σίγουρα όμως η τελευταία αυτή διαδρομή, θα είναι όσο γαλήνια επιβάλλεται από τη συγκεκριμένη περίσταση για την οποία ο επί των τιμών επιβάτης, θα βρεθεί στο αυτοκίνητο.

Η οικογένεια των τροποποιημένων Mustang Mach-E ονομάζεται Etive, από το όνομα ενός ποταμού στα Highlands της Δυτικής Σκωτίας και θα προσφέρεται τόσο με το τιμόνι στη δεξιά πλευρά, όσο και στην αριστερή. Για τη διαμόρφωση του μοντέλου σε λιμουζίνα, δεν υπάρχουν περισσότερες εικόνες από την εταιρεία και το εντυπωσιακό στοιχείο που συνοδεύει την αναφορά σε αυτό, είναι πως θα μπορεί να μεταφέρει 8 –μαζί με τον οδηγό- κανονικά καθισμένους επιβάτες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με καμουφλάζ η νέα Yamaha MotoGP (+video)
Οι τιμές του Volkswagen ID. Buzz στην Ελλάδα
Απίστευτο: Πολιτεία των ΗΠΑ θέλει να απαγορεύσει τα ηλεκτρικά!