Menu
Τιμές αυτοκινήτων | Live η κίνηση Τιμές Καυσίμων | newsmotoChoice: Scooters 125 cc

ΝΕΑ

Nissan: Ξεπέρασε τις 250.000 πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων

  • newsautoteam

Βασισμένη στην κληρονομιά της στην ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων, η Nissan έχει ξεπεράσει τις 250 χιλιάδες πωλήσεις EV στην Ευρώπη.

Με αυτόν τον τρόπο η Ιαπωνική εταιρία σηματοδοτεί μια επιτυχημένη δεκαετία στην ηλεκτροκίνηση.

 

Καθώς η επανάσταση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, η Nissan είναι υπερήφανη για την κατάκτηση ενός ακόμη ορόσημου, με το Leaf να επιτυγχάνει πάνω 208.000 πωλήσεις και το e-NV200 van να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη 42.000 αγοραστών στην Ευρώπη.

Τα Leaf και e-NV200, από τότε που λανσαρίστηκαν το 2010 και το 2014 αντίστοιχα, έχουν χαράξει το δικό τους μονοπάτι στην ηλεκτροκίνηση με το Leaf να είναι το πρώτο EV μαζικής παραγωγής και το e-NV200 να καθιερώνεται ως πρωτοπόρο στην ευρύτερη αγορά των εξηλεκτρισμένων van.

«Το Nissan Leaf πυροδότησε τη γέννηση των σύγχρονων ηλεκτρικών οχημάτων όταν παρουσιάστηκε το 2010, σήμερα συνεχίζει να φέρνει καινοτόμες τεχνολογίες  προηγμένα κινητήρια σύνολα μηδενικών εκπομπών στους αυτοκινητιστές σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Leon Dorssers, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Nissan AMIEO.

Η Emmanuelle Serazin, Διευθύντρια Εταιρικών Πωλήσεων & LCV στην Ευρώπη, δήλωσε: «Το Nissan e-NV200 έχει φέρει την… ηλεκτρική επανάσταση στον κόσμο των LCVs. Προσφέρει την τέλεια ισορροπία βιωσιμότητας, πρακτικότητας, ευκολίας και χαμηλού κόστους ιδιοκτησίας και προσβλέπουμε σε νέο κεφάλαιο στη στρατηγική μας για την ηλεκτροκίνηση, με ένα νέο ηλεκτροκίνητο Van που θα έρθει σύντομα».

Η Nissan έχει επεκτείνει και εξελίξει την γκάμα της στα Leaf και e-NV200 για να καλύψει τις ανάγκες τόσο ιδιωτών όσο και εταιρικών πελατών.

Leaf: Πρωτοπόρο στην ηλεκτροκίνηση

Πριν από 10 χρόνια, το Leaf πρωτοστάτησε στην ανάπτυξη των σύγχρονων ηλεκτρικών οχημάτων.

Με χαρακτηριστικά, όπως η προηγμένη βοήθεια οδήγησης ProPILOT και το μοναδικό e-Pedal για οδήγηση με ένα πεντάλ, προσφέρει καινοτόμες λύσεις για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και απόλαυση στην ηλεκτροκίνητη οδήγηση.

e-NV200: Κινητικότητα για εταιρική και ιδιωτική χρήση

Το e-NV200 μοιράζεται το ίδιο πρωτοποριακό πνεύμα με το Leaf, προσφέροντας απλόχερα τα οφέλη της κινητικότητας μηδενικών εκπομπών ρύπων, τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στους ιδιώτες.

Εξοπλισμένο με ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης 40kWh, χωρητικότητα φορτίου έως 4,2 m3 και χαμηλό λειτουργικό κόστος, το e-NV200 είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο για εμπορικούς στόλους.

Παράλληλα, το πολυλειτουργικό e-NV200 Evalia, αποτελεί την επιλογή για τους επαγγελματίες ή και τους ιδιώτες που επιθυμούν να μετακινήσουν επιβάτες ή πλήρωμα. Το e-NV200 Evalia εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες μετακινήσεων, χάρη στο προσαρμόσιμο εσωτερικό του  και τις διαθέσιμες επιλογές πέντε και επτά θέσεων. Επιπλέον, το Nissan e-NV200 Evalia είναι η τέλεια λύση για ταξί και  συναφείς μεταφορικές υπηρεσίες.

Η Nissan στην ηλεκτροκίνηση

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δέσμευσής της για ηλεκτρική κινητικότητα και προόδου προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον, η Nissan ανακοίνωσε πρόσφατα την δημιουργία ενός εμβληματικού κόμβου ηλεκτρικών οχημάτων (EV) ύψους 1 δισεκατομμυρίου λιρών στο Ηνωμένο Βασίλειο,Το EV36Zero είναι το πρώτο παγκόσμιο οικοσύστημα κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων, το οποίο καθιερώνει το σχέδιο για το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Nissan e-NV200 Winter Camper: Ιδανικό για χειμερινές εξορμήσεις
Nissan Leaf: Το Βατικανό κινείται ηλεκτρικά
Ρεκόρ σημειώνουν οι πωλήσεις του Nissan e-NV200

 

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto