Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan: Masterclass κινητήριων συνόλων

Ελλάδα 11:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan: Masterclass κινητήριων συνόλων

ΝΕΑ

Nissan: Masterclass κινητήριων συνόλων

ΝΕΑ

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου μπορεί να είναι μια πολυδιάστατη εμπειρία, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τις διάφορες «εξηλεκτρισμένες» επιλογές του συστήματος μετάδοσης κίνησης.

Advertisement
Advertisement

Όλες οι διαφορετικές παράμετροι, που πρέπει να ληφθούν υπόψη κάνουν δύσκολη τη διαμόρφωση μιας απόφασης.

Για να διευκολύνουν την απόφαση της αγοράς αυτοκινήτου στην Nissan, ανέλαβαν να απομυθοποιήσουν την τεχνολογία των συστημάτων μετάδοσης κίνησης και να επιτρέψουν στους οδηγούς να «περιηγηθούν» εύκολα στις διαθέσιμες επιλογές.

Ο Jerome Grigny (Regional Product Manager για το Juke στην Nissan Automotive Europe), ο Daniel Connelly (Marketability Engineer e-POWER του NTCE) και ο Frederic Delmotte (Product Manager για το Ariya της Nissan AMIEO) μοιράζονται πληροφορίες για τα βασικά χαρακτηριστικά του υβριδικού, του e-POWER και των ηλεκτροκινητήρων.

Advertisement
Advertisement

Η Cliodhna Lyons, Διευθύντρια Στρατηγικής και Σχεδιασμού Προϊόντων στην Nissan AMIEO, εμβαθύνει στην γενική στρατηγική της Nissan για το σύστημα μετάδοσης κίνησης που υποστηρίζει μια ποικιλία οδηγικών προφίλ και τρόπου ζωής.

Οι οδηγοί είναι έτοιμοι για μια καλύτερη και πιο βιώσιμη οδηγική εμπειρία, γι’ αυτό και η Nissan εισάγει ένα άλλο επίπεδο ηλεκτροκίνητων συνόλων  για να κάνει την αλλαγή πιο εφικτή.

Advertisement

Το επόμενο βήμα είναι τα μοντέλα που βασίζονται στην πλατφόρμα CMF-EV, που είναι γνωστή στους κόλπους της Nissan ως «μαγικό ιπτάμενο χαλί», η οποία χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Ariya, το πρώτο αμιγώς  ηλεκτρικό coupe-crossover της μάρκας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πότε θα έχει έτοιμα τα σπορ ηλεκτρικά της η Nissan;
9+1 αυτοκίνητα με γυναικεία ονόματα
Δοκιμή: Nissan Qashqai 1.3 DiG-T 158 PS Hybrid X-Tronic