Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan Juke & Qashqai: Με άμεση διαθεσιμότητα

Ελλάδα 3:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan Juke & Qashqai: Με άμεση διαθεσιμότητα

ΝΕΑ

Nissan Juke & Qashqai: Με άμεση διαθεσιμότητα

ΝΕΑ

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. κάνει ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση ενός JUKE ή QASHQAI, καθώς προσφέρει τα δημοφιλή crossovers με άμεση διαθεσιμότητα και με δέσμευση τιμής, την στιγμή της παραγγελίας τους.

Advertisement
Advertisement

Η παραπάνω μοναδική ευκαιρία αφορά τόσο τις εκδόσεις DiG-T και  Full Hybrid για το Juke, όσο και τις εκδόσεις hybrid και e-POWER (την αποκλειστική τεχνολογία ηλεκτροκίνησης της Nissan, χωρίς την ανάγκη φόρτισης σε πρίζα) για το Qashqai.

Το σύστημα e-Power αποτελείται από μια μπαταρία υψηλής απόδοσης που συμπληρώνεται από έναν τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων με μεταβλητή σχέση συμπίεσης, μια γεννήτρια ισχύος, έναν μετατροπέα και έναν ηλεκτροκινητήρα 140 kW (187 ίπποι) παρόμοιου μεγέθους και ισχύος όπως στα ηλεκτρικά οχήματα της Nissan.

Το στοιχείο που κάνει το σύστημα της Nissan να ξεχωρίζει είναι ότι ο βενζινοκινητήρας λειτουργεί αποκλειστικά σαν γεννήτρια, με την κίνηση στους τροχούς να δίνεται μόνο μέσω του ηλεκτροκινητήρα. Αυτό σημαίνει ότι ο κινητήρας μπορεί να λειτουργεί μόνιμα σε μια σταθερή κατάσταση ιδανικής λειτουργίας μεγιστοποιώντας την οικονομία στο καύσιμο και τις εκπομπές ρύπων.

Advertisement
Advertisement

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την σχετική δοκιμή του Qashqai και του Juke.

Ενημερωθείτε για τις μοναδικές προτάσεις αγοράς της Nissan στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της μάρκας, καθώς και μέσα από το https://www.nissan.gr/dealer-locate.html

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτική δοκιμή: Nissan Qashqai 1.3 DiG-T 140 PS vs Suzuki S-Cross 1.4 2WD
Δοκιμή: Nissan X-Trail 1.5 e-Power e-4orce
Δοκιμή: Nissan Qashqai 1.3 DiG-T Ηybrid 140 PS