Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέος Πρόεδρος για την Volvo Car Hellas – Αποχωρεί ο Νίκος Γιαννουσάς

Ελλάδα 1:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέος Πρόεδρος για την Volvo Car Hellas – Αποχωρεί ο Νίκος Γιαννουσάς

ΝΕΑ

Νέος Πρόεδρος για την Volvo Car Hellas – Αποχωρεί ο Νίκος Γιαννουσάς

ΝΕΑ

Μετά από πέντε χρόνια στο τιμόνι της Volvo ο Έλληνας μάνατζερ Νίκος Γιαννουσάς αποχωρεί σήμερα. Προσωρινά αναλαμβάνει νέος Πρόεδρος…

Advertisement
Advertisement

Το 2018 η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Volvo αποφάσισε να εντάξει στο δυναμικό της τον Νίκο Γιαννουσά ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.

Ο νέος – τότε – επικεφαλής αντικατέστησε τον Γιάννη Πετούλη, ο οποίος με τη σειρά του είχε καταφέρει μέσα σε 9 χρόνια να αλλάξει την εικόνα της μάρκας. Η πορεία της Volvo από το 2018 έως και το 2023, οπότε και στο τιμόνι βρισκόταν ο Νίκος Γιαννουσάς, αποδείχτηκε δυναμική και οι πωλήσεις της σουηδικής φίρμας στην Ελλάδα διατηρήθηκαν σε υψηλά επίπεδα.

Μετά από πέντε περίπου χρόνια, η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Volvo στην Ελλάδα ετοιμάζεται και πάλι για αλλαγές. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Newsauto, ο Νίκος Γιαννουσάς αποχωρεί από την εταιρεία και αυτό θα συμβεί… σήμερα 7 Νοεμβρίου 2023.

Advertisement
Advertisement

Ξένος μάνατζερ

Τον έμπειρο μάνατζερ που μετρά 30 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα αντικαταστήσει και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Edson Ishikawa. Ο συγκεκριμένος μάνατζερ κατέχει τον τίτλο Head of International & importer Markets της Volvo Cars και είναι υπεύθυνος για τις χώρες της νότιας Ευρώπης.

Ο Edson Ishikawa με καταγωγή από Ιαπωνία και Βραζιλία θα αναλάβει προσωρινά τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Volvo Car Hellas μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία αναζήτησης και αντικατάστασης του είτε από την εγχώρια είτε από τη διεθνή αγορά.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση η αλλαγή θα συμπέσει σε μία δύσκολη συγκυριακά εποχή για την μάρκα, καθώς η ίδια θα καταργήσει θερμικούς κινητήρες και θα επικεντρωθεί στην ηλεκτροκίνηση. Επιπλέον το ρόλο της θα παίξει και η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες καθώς οι υψηλές τιμές θα αλλάξουν και το πελατολόγιο της που αναμένεται να συρρικνωθεί.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας για να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του Newsauto

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα νέα της πιάτσας, 404…
Έρχεται το Tesla Model 2 των 25.000 ευρώ!
Η Mustang τα έχει πλέον… 800 (τα άλογα!)