Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mustang τα έχει πλέον… 800 (τα άλογα!)

Ελλάδα 10:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mustang τα έχει πλέον… 800 (τα άλογα!)

ΝΕΑ

Η Mustang τα έχει πλέον… 800 (τα άλογα!)

ΝΕΑ

Η Ford φέρνει πιο νωρίς τα Χριστούγεννα, κάνοντας δώρο στους κατόχους της Mustang ένα κιτ βελτίωσης με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Advertisement
Advertisement

Η Ford Performance ετοιμάζεται να φέρει επανάσταση στην εμπειρία της Mustang με την τελευταία της πρόταση για τη σειρά S650.

Το Ford Mustang GT FP800S Kompressor-Kit, που παρουσιάστηκε στην έκθεση SEMA 2023, υπόσχεται τεράστια αύξηση στην ισχύ, διατηρώντας παράλληλα τη σιγουριά της εγγύησης και της νομιμότητας για κυκλοφορία στους δρόμους, τουλάχιστον στις ΗΠΑ.

Κάτω από το καπό, ο στάνταρ V8 κινητήρας της Mustang GT διαθέτει ήδη 487 ίππους και 562 Nm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, όσοι επιθυμούν περισσότερα μπορούν τώρα να απευθυνθούν στα Ford Performance Parts για μια εξαιρετική αναβάθμιση.

Το Kompressor-Kit, το οποίο διαθέτει υπερσυμπιεστή Whipple, επανασχεδιασμένο σύστημα εισαγωγής αέρα, βελτιστοποιημένα intercoolers και βελτιωμένο σύστημα ψεκασμού καυσίμου με νέο λογισμικό διαχείρισης κινητήρα, ανεβάζει την ισχύ της Mustang στους 800 ίππους και εκτιμώμενη ροπή 880 Nm.

Το ενδιαφέρον με το κιτ δεν είναι μόνο η ισχύς που αποδίδει, αλλά και το ολοκληρωμένο πακέτο που συνοδεύει.

Advertisement

Σχεδιασμένο τόσο για χειροκίνητα όσο και για αυτόματα μοντέλα, αυτό το κιτ παρέχει μια ενδιαφέρουσα λύση για το δρόμο για όσους αναζητούν κορυφαίες επιδόσεις.

Advertisement

Η Ford διασφαλίζει την ηρεμία προσφέροντας εγγύηση τριών ετών ή 58.000  χιλιομέτρων για τους πελάτες στη Βόρεια Αμερική, κάνοντας την αναβάθμιση ακόμα πιο δελεαστική.

Εκτός από το κιτ Kompressor-Kit, η Ford παρουσιάζει το πακέτο αξεσουάρ FP800S προσαρμοσμένο για τη νέα Mustang.

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει ενισχυμένους άξονες μετάδοσης κίνησης, ένα κιτ χαμηλώματος, ένα σπορ σύστημα εξάτμισης Borla με τέσσερις απολήξεις και αεροδυναμικά εξαρτήματα από ανθρακονήματα, προσθέτοντας μια πινελιά στυλ στην αυξημένη απόδοση.

Advertisement

Το πακέτο FP800S μπορεί να εγκατασταθεί ανεξάρτητα ή να συνδυαστεί με την αναβάθμιση ισχύος, προσφέροντας στους λάτρεις μια εξατομικευμένη εμπειρία.

Έχοντας οριστεί να κυκλοφορήσουν στην αγορά στις αρχές του 2024, το Ford Mustang GT FP800S Kompressor-Kit και το πακέτο αξεσουάρ FP800S υπόσχονται να επαναπροσδιορίσουν την οδηγική εμπειρία της Mustang για όσους θέλουν να απολαύσουν κορυφαίες επιδόσεις από το εμβληματικό σπορ μοντέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μία κλασική Mustang του κουτιού! Πως είναι δυνατόν;
Πως μετατρέπεις μια κλασική Ford Mustang σε… ηλεκτρικό δαίμονα!
Η «τρελή πτήση» της Mustang σταμάτησε σε σπίτι! (+video)