Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέος Διευθυντής Σχεδιασμού για την Audi

Ελλάδα 12:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέος Διευθυντής Σχεδιασμού για την Audi

ΝΕΑ

Νέος Διευθυντής Σχεδιασμού για την Audi

ΝΕΑ

Αλλαγή προσώπων στην κορυφή του Τμήματος Σχεδιασμού της Audi. Με επίσημη ανακοίνωσή της η γερμανική εταιρεία αναφέρει την πρόσληψη του Μάσιμο Φρασέλα στη θέση αυτή.

Advertisement
Advertisement

Ιταλικό πνεύμα και στυλ εφεξής για την Audi; Μένει να το δούμε. Πάντως, το πρώτο βήμα προς αυτή την εξέλιξη έγινε. Ο Μάσιμο Φρασέλα, θα αναλάβει καθήκοντα Αρχισχεδιαστή από την 1η Ιουνίου (τρέχοντος έτους), αντικαθιστώντας τον Μαρκ Λίχτε.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Audi, ο τελευταίος θα αναλάβει νέο επαγγελματική θέση εντός του Ομίλου.

Ο Μάσιμο Φρασέλα εργαζόταν μέχρι πρότινος στην Jaguar Land Rover και υπό την καθοδήγησή του δημιουργήθηκαν σχεδιαστικά τα νέα Land Rover Defender και Range Rover, όπως και τα μελλοντικά αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της βρετανικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Ο Ιταλός είναι 52 ετών και απόφοιτος της γνωστής σχολής «IAAD» («Istituto d’Arte Applicata & Design») του Τορίνου. Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του στην γερμανική εταιρεία, o Φρασέλα δήλωσε σχετικά: «Η ένταξή μου στην Audi είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για εμένα.

»Είναι μεγάλη τιμή μου να αναλάβω τον ρόλο του επικεφαλής της δημιουργικής ομάδας της και να καθοδηγώ μια τόσο ταλαντούχα ομάδα στη διαμόρφωση του μέλλοντος της μάρκας σε νέο επίπεδο καινοτομίας και διακρίσεων.

Advertisement

»Πιστεύω στη συναισθηματική δύναμη που έχει ο σχεδιασμός στο να εμπνέει, να διασυνδέει και να καθοδηγεί την αλλαγή και είμαι εδώ για να καλλιεργήσω και να προωθήσω τη δημιουργικότητα ως την πάλλουσα καρδιά της εταιρείας μας».

Marc Lichte.

Σε ό,τι αφορά στον απερχόμενο Λίχτε, ανέλαβε τη θέση του επικεφαλής Σχεδιασμού της Audi από την 1η Φεβρουαρίου 2014. Ήταν υπεύθυνος για τη διαμόρφωση του αμαξώματος και του εσωτερικού των αυτοκινήτων της Audi, καθώς και για τον χρωματισμό, τα υλικά και τα συστήματα λογισμικού και εμπειρίας χρήστη που αυτά έχουν και προσφέρουν.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το κοινό κρατά στη ζωή το Audi R8. Για λίγο ακόμα!
Audi RS 6 Avant GT: Το απόλυτο station που δεν κωλώνει ούτε με Ferrari
Η Volkswagen δημιούργησε εργαστήριο τεχνητής νοημοσύνης