Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επενδύει σε νέες εγκαταστάσεις η Jaguar Land Rover

Ελλάδα 6:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επενδύει σε νέες εγκαταστάσεις η Jaguar Land Rover

ΝΕΑ

Επενδύει σε νέες εγκαταστάσεις η Jaguar Land Rover

ΝΕΑ

Να αναπτύξει περαιτέρω τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα περαιτέρω θέλει η Jaguar Land Rover και το αποδεικνύει επενδύοντας ένα γενναίο ποσό.

Advertisement
Advertisement

Νέο κέντρο δοκιμών ανοίγει η Jaguar Land Rover στην Αγγλία, στην προσπάθειά της να λανσάρει καινούρια ηλεκτρικά μοντέλα στην αγορά, ώστε να προφτάσει τον ανταγωνισμό.

Ο δημοφιλής κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων αποκάλυψε νωρίτερα μέσα στο 2023, ότι θα επενδύσει 15 δισεκατομμύρια λίρες σε διάστημα πέντε ετών, με αποκλειστικό στόχο την εξέλιξή νέων μοντέλων στην ηλεκτροκίνηση.

Στο τέρμα αυτού του εγχειρήματος βρίσκεται μία νέα 100% ηλεκτρική Jaguar με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως θα κυκλοφορήσει στους δρόμους κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, η βρετανική εταιρεία έχει επενδύσει συνολικά 250 εκατομμύρια λίρες στο επονομαζόμενο «Future Energy Lab» στο Γουίτλεϊ, με σκοπό την παραγωγή εννέα πολυτελών ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέχρι το 2030.

Η Jaguar Land Rover πιστεύει πως οι δοκιμές των ηλεκτρικών μοντέλων της στο μεγάλο νησί θα ελαχιστοποιούσαν το κόστος των μεταφορών τους, από το να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Advertisement

Σε αυτό προστίθεται και η μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος της Jaguar, άρα και οι πολύ μικρότερες εκπομπές CO2 στις οποίες και στοχεύει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συλλεκτική η τελευταία Jaguar F-Type ZP Edition
Τι φέρνει το μέλλον των ηλεκτρικών της Jaguar;
Jaguar F-Type Convertible: Ο αυτοκινητικός «μύθος» που προκαλεί τις αισθήσεις