Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Yaris με την εγγύηση της Toyota

Ελλάδα 10:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Yaris με την εγγύηση της Toyota

ΝΕΑ

Νέο Yaris με την εγγύηση της Toyota

ΝΕΑ

Το νέο Toyota Yaris έρχεται με νέα πλατφόρμα New Global Architecture (TNGA), η οποία πρώτη φορά τοποθετείται σε μικρό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικά το νέο Toyota Yaris, είναι φαρδύτερο, χαμηλότερο και πιο συμπαγές, ενώ δίνει μία αίσθηση της «συμπυκνωμένης δύναμης». Δεν είναι τυχαία άλλωστε και η επιλογή των μηχανικών της φίρμας να λανσάρουν και ισχυρότερες εκδόσεις του μικρού μοντέλου, όπως είναι το Toyota GR Yaris.

Κάτω από το καπό συναντάμε 3 διαφορετικά κινητήρια σύνολα με τη βασική να αποτελεί την επιλογή του 1 λίτρου και των 72 ίππων. Στα 1.500 cc προσφέρεται η ατμοφαιρική έκδοση των 125 ίππων, καθώς και της υβριδικής των 116 ίππων.

Το συνολικό μήκος έχει μειωθεί σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο (3.940 mm έναντι των 3.950), ενώ το μεταξόνιο έχει αυξηθεί κατά 50 mm, δημιουργώντας πρόσθετο χώρο στη καμπίνα των επιβατών και χαρίζοντας καλύτερη οδηγική συμπεριφορά.

Advertisement
Advertisement

Εγγύηση από την Toyota
Με την αγορά του νέου Toyota Yaris, συνοδεύεται μια σειρά εγγυήσεων, ώστε να έχετε το κεφάλι σας… ήσυχο. Αναλυτικότερα, περιλαμβάνεται:

Ολοκληρωμένη εγγύηση 6 ετών ή 180.000 χιλιόμετρα (όποιο επέλθει πρώτο), για όλα τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και για το υβριδικό σύστημα.

Advertisement

Έως 11 χρόνια εγγύηση υβριδικής μπαταρίας.

Εγγύηση για σκουριά και ελαττώματα στη βαφή
3 χρόνια χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και 1 χρόνος χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων για χώρους φόρτωσης επαγγελματικών οχημάτων.

Advertisement

-Αντισκωριακή προστασία

12 χρόνια ανεξάρτητα από τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει και καλύπτει οποιαδήποτε διάτρηση του αμαξώματος από το εσωτερικό προς το εξωτερικό που οφείλεται σε ελαττώματα των υλικών ή της εργασίας. 6 χρόνια χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων για επαγγελματικά οχήματα και 3 χρόνια για τους χώρους φόρτωσης αυτών.

Advertisement

-Εγγύηση Γνήσιων Ανταλλακτικών

1 χρόνος χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και 3 χρόνια για μπαταρίες (Optifit) χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

-Εγγύηση Γνήσιων Αξεσουάρ

3 χρόνια ή 100.000χλμ εάν τοποθετηθούν με την αγορά του αυτοκινήτου ή το υπολειπόμενο διάστημα μέχρι τη συμπλήρωση των 3 πρώτων χρόνων ζωής του αυτοκινήτου με χαμηλότερη χρονική διάρκεια ισχύος 1 χρόνο ή 100.000χλμ.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο Toyota Yaris με υψηλά επίπεδα ασφαλείας

Συγκριτικό: Mazda 2 1.5 VS Nissan Micra IG-T 100 VS Toyota Yaris 1.5

Mε το νέο Toyota Yaris απολαμβάνεις την οδήγηση