Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο VW Golf R: Teaser φωτογραφία του ισχυρότερου Golf

Ελλάδα 20:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο VW Golf R: Teaser φωτογραφία του ισχυρότερου Golf

ΝΕΑ

Νέο VW Golf R: Teaser φωτογραφία του ισχυρότερου Golf

ΝΕΑ

Μετά από μια σωρεία κατασκοπευτικών φωτογραφιών, η γερμανική εταιρεία αποκαλύπτει ένα τμήμα από το πίσω μέρος του Golf R.

Advertisement
Advertisement

Αδειάζει σιγά-σιγά η κλεψύδρα μέχρι την απομάκρυνση της κουκούλας από το νέο VW Golf R, ένα γεγονός που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου.

Δεδομένου πως θα συνιστά το ισχυρότερο Golf ευρείας παραγωγής στην ιστορία, το ενδιαφέρον για την εμφάνισή του είναι μεγάλο. Προκειμένου, λοιπόν, να μετριαστεί η προσμονή του κοινού, πολλοί φωτογράφοι εντόπισαν το μοντέλο στο δρόμο, απαθανατίζοντάς το χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

Advertisement
Advertisement

Καμία, ωστόσο, εικόνα του μοντέλου δεν πλημμύρισε το διαδίκτυο με την έγκριση της VW, μιας και όλες επρόκειτο για κατασκοπευτικές. Όσον αφορά την πρώτη teaser photo (σ.σ. είχε προηγηθεί και ένα βίντεο), αυτή δημοσιεύτηκε την Παρασκευή (30/10) όπου μεγάλος πρωταγωνιστής είναι το λογότυπο “R” κάτω από το σήμα της VW, στην πίσω πόρτα.

Επιπροσθέτως, η teaser φωτογραφία συνοδευόταν από τη λεζάντα «πιο ισχυρό, πιο δυναμικό, πιο δυναμικό, πιο ολοκληρωμένο και πιο αποδοτικό από τον πρόγονό του».

Advertisement

Επίσημες ανακοινώσεις για το μηχανικό σκέλος δεν έχουν γίνει, καλά πληροφορημένες πηγές, ωστόσο, αναφέρουν πως το μοντέλο θα είναι τετρακίνητο, θα «φορά» έναν turbo 4κύλινδρο των 2.0 λίτρων, ο οποίος θα παράγει 330 ίππους. Ακόμη, θα ενσωματώνεται ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης της ροπής στον πίσω άξονα.

Ειδικότερα, θα επωφελείται από βελτιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης δυναμικής, συνδυαζόμενο με ένα ηλεκτρονικό μπλοκέ (εμπρός) και ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.

Advertisement

Υπενθυμίζεται πως το super sport hatchback, Golf R, θα φέρει μεγαλύτερο σπόιλερ, πιο επιβλητικούς αεραγωγούς, ζάντες αλουμινίου 5 ακτινών, πιο σπορ πίσω προφυλακτήρα, διαχύτη και σύστημα εξάτμισης με 4 απολήξεις.

Σημειωτέον πως οι προπαραγγελίες για το μοντέλο στην Ευρώπη θα εκκινήσουν αμέσως μετά την επίσημη αποκάλυψή του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται και το VW Golf GTD

5 αστέρια το ηλεκτρικό VW ID.3 στα crash test του EuroNCAP (+video)

Διαθέσιμα τα VW Touareg eHybrid και Touareg R PHEV