Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαθέσιμα τα VW Touareg eHybrid και Touareg R PHEV

Ελλάδα 22:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαθέσιμα τα VW Touareg eHybrid και Touareg R PHEV

ΝΕΑ

Διαθέσιμα τα VW Touareg eHybrid και Touareg R PHEV

ΝΕΑ

Η διάθεση των Touareg eHybrid και Touareg R PHEV έχει αρχίσει ήδη στην Ευρωπαϊκή αγορά από τη Volkswagen, με τα οποία δίνει άλλες δύο εναλλακτικές σε όσους θέλουν να έχουν υβριδικό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Τα βιβλία παραγγελιών στην Ευρώπη είναι επίσημα ανοιχτά για το VW Touareg eHybrid και το Touareg R plug-in hybrid, το πρώτο με τιμή από 72.378 ευρώ στη Γερμανία, ενώ το δεύτερο από 84.660 ευρώ.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν το ίδιο plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης, που στην έκδοση eHybrid αποδίδει 381 ίππους και στην παραλλαγή “R”, η απόδοση φτάνει τους 462 ίππους. Η ηλεκτρική αυτονομία και για τις δύο περιπτώσεις είναι έως 47 χιλιόμετρα κατά WLTP. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει ένα σύστημα κλιματισμού 4 ζωνών, το Innovision Cockpit με ψηφιακά όργανα, το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης Discover Premium και πανοραμική συρόμενη/ ανακλινόμενη οροφή. Το Touareg R έχει επιπλέον, προβολείς IQ.Light – LED matrix.

Advertisement
Advertisement

Τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα και έναν υπερτροφοδοτούμενο V6 βενζινοκινητήρα, που προσφέρουν πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και ενέργειας για αποστάσεις μικρότερες από 100 χιλιόμετρα όταν είναι φορτισμένη η μπαταρία. Συγκεκριμένα, το eHybrid εμφανίζει μέση κατανάλωση 2,6 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα απόστασης, ενώ για το “R” η αντίστοιχη μέση κατανάλωση είναι 2,7 λίτρα. Και οι δύο εκδόσεις έχουν ικανότητα ρυμούλκησης 3,5 τόνων, το οποίο η VW λέει ότι είναι “εξαιρετικά υψηλό” για υβριδικά μοντέλα, προσθέτοντας ότι μπορείτε επίσης πως η έλξη αυτή είναι δυνατή ακόμα και μόνο με τη χρήση της EV λειτουργίας. Επιπλέον, το Touareg είναι το πρώτο μοντέλο της Volkswagen που μπορεί να οδηγηθεί μέσα και έξω από ένα χώρο στάθμευσης χάρη στη νέα του λειτουργία Park Assist με τηλεχειριστήριο.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

To Touareg της ΑΒΤ τα έχει… 500!

Αποκάλυψη για το VW Taos

Advertisement

Πόσο κοστίζει το νέο VW ID.4 στην Ελλάδα;

 

 

Advertisement