Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Volvo Car Leasing

Ελλάδα 15:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Volvo Car Leasing

ΝΕΑ

Νέο Volvo Car Leasing

ΝΕΑ

Το καινούργιο πρόγραμμα κάνει τη χρήση ενός Volvo πιο εύκολη όσο ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Η Volvo Car Hellas παρουσίασε το πρόγραμμα λειτουργικής μίσθωσης Volvo Car Leasing που διευκολύνει ακόμη περισσότερο την εμπειρία οδήγησης ενός Volvo, συνδυάζοντας το προσιτό μίσθωμα με μία πλήρη δέσμη υπηρεσιών, καθώς και με αδιάλειπτη εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

To Volvo Car Leasing απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες, προσφέροντας αναβαθμισμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, μέσα από ένα σχήμα λειτουργικής μίσθωσης με βασικά χαρακτηριστικά την ευελιξία και τις εκτεταμένες καλύψεις.

Μέσω του Volvo Car Leasing έχει κανείς τη δυνατότητα να επιλέξει όποιο μοντέλο Volvo επιθυμεί και να απολαύσει ασύγκριτη ασφάλεια, άνεση και τεχνολογία αιχμής, ενώ διατηρεί αυξημένη ρευστότητα.

Advertisement
Advertisement

Επίσης μπορεί να οδηγεί ξέγνοιαστα και με σιγουριά ήδη από το πρώτο χιλιόμετρο, και να επωφελείται από την κορυφαία εξυπηρέτηση Volvo.

To πρόγραμμα παρέχει δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής και σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για διάστημα 36 έως 60 μηνών, ενώ στη λήξη του προβλέπεται η επιστροφή του αυτοκινήτου.

Σε όλη τη διάρκειά του συνοδεύεται από παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη βέλτιστη διαχείριση στόλου, ενώ οι ιδιώτες απολαμβάνουν τις προνομιακές υπηρεσίες της λειτουργικής μίσθωσης που απορρέουν από τη σύγχρονη και ευέλικτη διάρθρωση του προγράμματος.

Advertisement

Οι καλύψεις του Volvo Car Leasing δημιουργούν ένα πλέγμα σφαιρικής προστασίας του πελάτη, περιλαμβάνοντας μικτή ασφάλιση του αυτοκινήτου, συντήρηση και αλλαγή ελαστικών στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Volvo, οδική βοήθεια Volvo Assistance, καθώς και αντικατάσταση οχήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργική μίσθωση Volvo Car Leasing, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους Επίσημους Διανομείς Volvo.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όταν η Geely πούλησε Volvo Cars…
Οδηγούμε το Volvo EX30 στην Ισπανία
Δοκιμή: Volvo C40 Recharge Single Motor Extended Range