Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Toyota Yaris με υβριδική καρδιά

Ελλάδα 23:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Toyota Yaris με υβριδική καρδιά

ΝΕΑ

Νέο Toyota Yaris με υβριδική καρδιά

ΝΕΑ

Το νέας γενιάς Toyota Yaris προσφέρεται με το άκρως αποδοτικό και εξαιρετικά οικονομικό υβριδικό σύνολο.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Yaris διαθέτει την 4η γενιά υβριδικής τεχνολογίας της Toyota. Ο κινητήρας των 1.500 κ.εκ. ανήκει στην οικογένεια TNGA και λειτουργεί στον κύκλο Atkinson. Η ισχύς του υβριδικού συνόλου αγγίζει τους 116 ίππους, ενώ η ροπή τα 207 Nm και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο τεχνολογίας e-CVT, το οποίο είναι ηλεκτρικό με συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση.

Τα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε μόλις 9,7 sec. Το υβριδικό σύστημα του διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες/γεννήτριες. Μία από αυτές συνδέεται με τους εμπρός τροχούς και χρησιμοποιείται ως πηγή ενέργειας για την κίνηση του αυτοκινήτου, ενώ η άλλη λειτουργεί για την εκκίνηση και την παραγωγή ενέργειας για τη φόρτιση της μπαταρίας.

yaris-2019-red-e1000x600

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, στην γκάμα βρίσκουμε και δύο 3κύλινδρους βενζινοκινητήρες 1,0 και 1,5 λίτρων, ενώ στην κορυφή τοποθετείται το εκρηκτικό GR Yaris, με turbo 1.600άρη κινητήρα απόδοσης 261 ίππων και προηγμένο σύστημα τετρακίνησης.

yaris-2019-red-f1000x600

Το υβριδικό σύνολο προσφέρεται από τη βασική έκδοση Active, η οποία είναι αρκετά πλούσια. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού έχοντας στη λίστα μεταξύ άλλων Σύστημα Ελέγχου της Ευστάθειας, Hill Assist, 6 αερόσακους, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικού καθρέπτες, κλείδωμα με τηλεχειρισμό, air condition, Ενεργό Cruise Control, Σύστημα πολυμέσων Toyota Touch με οθόνη 7 ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας, μια σειρά από επιπλέον συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, καθώς και ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών.

Advertisement

Το νέο Yaris Hybrid διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης τα 17.340 ευρώ.

Advertisement

 

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο Toyota Yaris με υψηλά επίπεδα ασφαλείας

Συγκριτικό: Mazda 2 1.5 VS Nissan Micra IG-T 100 VS Toyota Yaris 1.5

Mε το νέο Toyota Yaris απολαμβάνεις την οδήγηση