Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Toyota C-HR: Πως σας φαίνεται αυτή η πρόταση;

Ελλάδα 23:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Toyota C-HR: Πως σας φαίνεται αυτή η πρόταση;

ΝΕΑ

Νέο Toyota C-HR: Πως σας φαίνεται αυτή η πρόταση;

ΝΕΑ

Η ώρα της ανανέωσης του επιτυχημένου C-HR πλησιάζει και ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι πρώτες εικόνες από ανεξάρτητους σχεδιαστές.

Advertisement
Advertisement

To C-HR υπήρξε από την πρώτη στιγμή μία άμεση επιτυχία για την Toyota καθώς συνδύαζε ένα πολύ εντυπωσιακό αμάξωμα για δεδομένα της κατηγορίας με εξαιρετικά οδηγικά χαρακτηριστικά και την γνωστή κορυφαία ποιότητα της Toyota.

Το C-HR παραμένει επίκαιρο ακόμα και σήμερα, παρά τα χρόνια που είναι στην αγορά. Όμως η Toyota γνωρίζει ότι πρέπει να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και να το “φρεσκάρει” σε κάποιο βαθμό, έτσι ώστε να παραμείνει ανταγωνιστικό.

Η ιαπωνική εταιρία έχει ήδη παρουσιάσει ένα πρωτότυπο με το όνομα Prologue το οποίο μας δίνει μία πρώτη ιδέα για το πως θα μπορούσε να είναι το νέο C-HR. Και τώρα έρχεται η γνωστή ιστοσελίδα Kolesa.ru η οποία συνηθίζει να κάνει τις δικές της ψηφιακές εκδοχές, όντας και τις περισσότερες φορές ακριβής ως προς το τελικό αποτέλεσμα.

Advertisement
Advertisement

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο σχεδιαστής του rendering που βλέπουμε στις φωτογραφίες, υποστηρίζει ότι η Toyota θα κρατήσει την βασική λογική του C-HR, καθώς δεν υπάρχει κάποιος λόγος να αλλάξει.

Απλά όλα θα γίνουν λίγο πιο μοντέρνα και με πιο έντονο δυναμισμό στις γραμμές, με καινούργια και πιο λεπτά φωτιστικά σώματα εμπρός, ακμές και γωνίες στο ανάγλυφο των θυρών, πιο επικλινή οροφή στο πίσω μέρος (όπου παραμένουν και οι χειρολαβές ψηλά στις πόρτες) και ένα πολύ όμορφο τελείωμα που τονίζει ακόμα περισσότερο τον κουπέ χαρακτήρα του επιτυχημένου crossover της Toyota.

Advertisement

Η ιαπωνική εταιρία έχει αποκαλύψει ότι το νέο μοντέλο θα είναι πιο ευρύχωρο, ίσως με αύξηση του μεταξονίου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα μεγαλώσει σε μήκος. Σε αντίθεση με το πρωτότυπο, οι καθρέπτες θα είναι μάλλον κανονικοί και όχι κάμερες, ενώ θα υπάρχουν και οι γνωστές δυνατότητες για customizing στο αμάξωμα και στο σαλόνι.

Εκτός από τις αισθητικές αλλαγές, θα υπάρξει και μία σοβαρή προσθήκη στην γκάμα του μοντέλου, καθώς θα αποκτήσει και μία plug-in υβριδική έκδοση, μαζί πάντα με την κλασική υβριδική της Toyota.

Advertisement

Προς το παρόν δεν υπάρχει στα σχέδια μία καθαρά ηλεκτρική έκδοση, καθώς η εταιρία εργάζεται πάνω σε μία εντελώς διαφορετική γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων, υπό το πρόγραμμα “Beyond Zero”.

Όσο για την εμφάνισή του στην αγορά, η Toyota υποστηρίζει ότι θα γίνει σχετικά σύντομα, κάτι που σημαίνει ότι προς τα τέλη του 2023 ή το αργότερο στις αρχές του 2024 θα το δούμε στις αγορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Toyota C-HR Prologue: Ο πρόλογος του νέου C-HR
Πότε θα δούμε το νέο Toyota C-HR;
Toyota C-HR: Μοναδικό design με καινοτόμα υβριδικά συστήματα

Advertisement