Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Skoda Superb: Έρχεται και ως plug-in υβριδικό (+video)

Ελλάδα 14:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Skoda Superb: Έρχεται και ως plug-in υβριδικό (+video)

ΝΕΑ

Νέο Skoda Superb: Έρχεται και ως plug-in υβριδικό (+video)

ΝΕΑ

H Skoda μας έδωσε ακόμα μια γεύση από το καινούργιο Superb το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα τον Νοέμβριο.

Advertisement
Advertisement

Εν αναμονή της έλευσης του νέου Superb η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα και άλλες εικόνες και πληροφορίες για το δημοφιλές της μοντέλο. Η Skoda αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια φιλοσοφία και στη νέα 4η γενιά του μεγάλου της μοντέλου που θα συνδυάζει την άνεση και την πολυτέλεια, με την τεχνολογία και την χρηστικότητα.

Σχεδιαστικά, το νέο Superb έχει αρκετά νέα στοιχεία και παρά το έντονο καμουφλάζ του, δείχνει μεγαλύτερο, πιο δυναμικό και πιο εκλεπτυσμένο σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Advertisement
Advertisement

Έχει διατηρήσει τα βασικά χαρακτηριστικά της Skoda όπως τν μάσκα στο εμπρός μέρος, αλλάζοντας ελαφρώς το σχέδιο στους προβολείς LED Matrix, ενώ τα διαθέσιμα αμαξώματα θα είναι και πάλι δύο. Το σεντάν και το δημοφιλές στην κεντρική Ευρώπη στέισον.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του νέου Superb θα είναι η plug-in υβριδική έκδοσή του που θα υπάρχει στη γκάμα του. Εκτός λοιπόν από τους σύγχρονους κινητήρες βενζίνης TSI από 150 έως και 265 ίππους, θα είναι διαθέσιμο με ένα σύνολο απόδοσης 204 ίππων που θα συνδυάζει βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα.

Advertisement

Μάλιστα, χάρη στην μπαταρία 25,7 kWh θα είναι σε θέση να διανύσει 100 χιλιόμετρα αμιγώς ηλεκτρικά, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα φόρτισης σε ταχυφορτιστή DC έως 50 kW.

Advertisement

Η Skoda έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στην ασφάλεια του νέου Superb εξοπλίζοντας του με υψηλού επιπέδου συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, όπως Emergency Assist, Turn Assist, Crossroad Assist και πολλά ακόμα. Όπως είναι λογικό, το νέο Skoda εκτός από σύγχρονο, άνετο και οικολογικό θα είναι πλέον και κορυφαίο σε επίπεδο ασφάλειας.

Το νέο Skoda Superb θα αποκαλυφθεί τον Νοέμβριο που μας έρχεται και θα συνδυαστεί με την επέτειο των 90 χρόνων από το πρώτο μοντέλο που κατασκεύασε η Skoda.

Δείτε το νέο Skoda Superb.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αέρας ανανέωσης για τα Skoda Kamiq και Scala
Skoda Roadiaq για ψηφιακούς νομάδες
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Skoda Kodiaq