Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αέρας ανανέωσης για τα Skoda Kamiq και Scala

Ελλάδα 11:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αέρας ανανέωσης για τα Skoda Kamiq και Scala

ΝΕΑ

Αέρας ανανέωσης για τα Skoda Kamiq και Scala

ΝΕΑ

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα σχέδια των ανανεωμένων Kamiq και Scala που θα παρουσιαστούν επίσημα την 1η Αυγούστου.

Advertisement
Advertisement

Εν αναμονή της επίσημης παρουσίασης των ανανεωμένων Skoda Scala και Kamiq την 1η Αυγούστου, η τσεχική μάρκα αποφάσισε να ανεβάσει λίγο… στροφές δίνοντας στη δημοσιότητα τα πρώτα σχέδια των δύο μοντέλων.

Τέσσερα χρόνια μετά την είσοδο των δύο μοντέλων στην αγορά, η Skoda θέλει με ένα σοβαρό φρεσκάρισμα να δώσει νέα ώθηση στα δημοφιλή της μοντέλα τα οποία γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία στην Ευρώπη.

Από το σχέδιο του Scala μπορούμε να διακρίνουμε μια πιο λεπτή δομή στους προβολείς οι οποίοι εκτείνονται μέχρι τη μάσκα. Οι εισαγωγές αέρα επίσης είναι επανασχεδιασμένες και βαμμένες στο χρώμα του υπόλοιπου αυτοκινήτου, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει ένας νέος, πιο διακριτός διαχύτης και επανασχεδιασμένα φώτα.

Advertisement
Advertisement

Στην περίπτωση του Kamiq οι αναβαθμίσεις είναι σαφώς πιο ορατές. Το πάνω μέρος των προβολέων είναι πιο λεπτά και πιο επιθετικά στη σχεδίασή τους. Η μάσκα είναι μεγαλύτερη και δημιουργεί στο κάτω μέρος ένα σχήμα U, ενώ το αεροδυναμικό χείλος είναι ασημένιο. Ίδια λογική ακολουθείται και στο χρωματισμό του διαχύτη στο πίσω μέρος, όπου τα φώτα συνεχίζουν να υιοθετούν το σχήμα L, με πιο εκλεπτυσμένη και μίνιμαλ προσέγγιση.

Advertisement

Υπομονή μέχρι την 1η Αυγούστου όποτε θα δούμε επίσημα την παγκόσμια πρεμιέρα των δύο μοντέλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα είναι το νέο Skoda Superb (+ video)
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Skoda Kodiaq
Skoda Roadiaq για ψηφιακούς νομάδες

Advertisement