Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το νέο Jeep Compass “πάει” και ηλεκτρικά

Ελλάδα 11:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Jeep Compass “πάει” και ηλεκτρικά

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το νέο Jeep Compass “πάει” και ηλεκτρικά

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το νέο Compass εφοδιάζεται με αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, καθώς και με νέο plug-in hybrid σύνολο, το οποίο επιτρέπει στο SUV να ταξιδέψει έως και 50 χιλιόμετρα ηλεκτρικά.

Advertisement
Advertisement

Διαχρονικά τα μοντέλα της Jeep αποτελούν το σημείο αναφοράς στην κατηγορία των SUV, αλλά και το απόλυτο μέσο απόδρασης. Περνώντας στην 8η δεκαετία της, η θρυλική αμερικανική μάρκα, περισσότερο από ποτέ, προσφέρει μια πλήρη γκάμα μοντέλων, αλλά και επιλογών εξηλεκτρισμένων εκδόσεων, χάρη στο καινοτόμο plug-in hybrid σύστημα 4xe.

Με τους φίλους της μάρκας Jeep να διαθέτουν έναν ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο ζωής, η Jeep, δημιούργησε έναν εξίσου δυναμικό τρόπο απόκτησης των μοντέλων της. Το πρόγραμμα Jeep “Unlimited” δίνει τη δυνατότητα της επιλογή του μοντέλου –συμβατικού ή plug-in hybrid- και της έκδοσης που επιθυμεί ο αγοραστής, με ιδιαίτερα χαμηλή προκαταβολή και εξίσου χαμηλή μηνιαία δόση.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Compass εφοδιάζεται με μια ευρεία γκάμα κινητήρων εσωτερικής καύσης προδιαγραφών Euro 6D-Final, αλλά και με το πρωτοποριακό plug-in hybrid σύστημα 4xe.

Για τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά, την υψηλή απόδοση και τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, το νέο Compass εφοδιάζεται και με το plug-in hybrid σύστημα 4xe.

Advertisement

Συνδυάζοντας τον αποδοτικό κινητήρα των 1.3 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα 60 ίππων, το Compass 4xe προσφέρει συνολική απόδοση –ανάλογα με την έκδοση- από 190 έως και 240 ίππους, δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης για έως και 50χλμ. εκπομπές CO2 από 44 έως 47 g/km και κίνηση και στους τέσσερις τροχούς όποια στιγμή απαιτηθεί ή το επιλέξει ο οδηγός.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Jeep Compass 1.3 150 PS Auto
Νέο Jeep Compass: Παραδοσιακά με… στυλ
Σύγχρονο και μοντέρνο το νέο Jeep Compass