Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Rezvani Hercules 6×6: “Ο Θεός των pick up”

Ελλάδα 14:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Rezvani Hercules 6×6: “Ο Θεός των pick up”

ΝΕΑ

Rezvani Hercules 6×6: “Ο Θεός των pick up”

ΝΕΑ

Η Rezvani κυκλοφόρησε μια νέα εικόνα teaser του επερχόμενου φορτηγού Hercules 6 × 6. Ο μικρός κατασκευαστής αυτοκινήτων αποκάλυψε για πρώτη φορά το Hercules 6 × 6 τον Ιούνιο με την υπόσχεση ότι θα παρουσιαστεί επίσημα το καλοκαίρι.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς, αυτή η ημερομηνία για το ντεμπούτο μετατέθηκε για αργότερα με όλα αυτά που συμβαίνουν, ωστόσο, η λεζάντα αυτού του τελευταίου teaser δηλώνει πως το “θηρίο” θα εμφανιστεί επιτέλους σε λίγες εβδομάδες.

Αυτή η εικόνα προβάλλει τους κομψούς ματ χάλκινους τροχούς του Hercules 6 × 6, ενώ, μας προσφέρει επίσης μια ματιά στο ματ μαύρο εντυπωσιακό εξωτερικό τμήμα. Με βάση αυτό το teaser, καθώς και τις εικόνες που κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο, το αμάξωμα του οχήματος θα είναι παρόμοιο με αυτό του Rezvani Tank, αν και τροποποιήθηκε περαιτέρω προκειμένου να συμπεριλάβει έναν επιπλέον άξονα και μια καρότσα από pickup.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία από την Καλιφόρνια περιγράφει το Hercules 6 × 6 ως τον «Θεό όλων των φορτηγών» και ισχυρίζεται ότι «θα αποτελέσει το ισχυρότερο φορτηγό με κίνηση σε έξι τροχούς στη γη».

Η Mercedes G63 AMG 6 × 6 ίδρυσε την κατηγορία τέτοιων οχημάτων και από την κυκλοφορία του συνεχίζει να εμπνέει πολλά άλλα οχήματα 6×6. Ένα από αυτά που γνωρίζουμε είναι το επερχόμενο Mammoth 6 × 6 από τη Hennessey το οποίο βασίζεται στο Ram 1500 TRX.

Ωστόσο, η φίρμα είπε πως θα αντικαταστήσει τον τυπικό υπερτροφοδοτούμενο V8 6,2 λίτρων του TRX με κινητήρα Hellephant crate της Mopar, ενός μεγαλοπρεπούς 7,0 λίτρων συνόλου που θα τροποποιηθεί περαιτέρω ώστε να ξεπεράσει τους 1.200 ίππους. Το φορτηγό της Rezvani θα ξεπεράσει όντως αυτό το νούμερο; Θα το μάθουμε τις επόμενες εβδομάδες. Μείνετε συντονισμένοι…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Με 707 ίππους το Rezvani Tank X

Advertisement

Rezvani Tank με κινητήρα Hellcat (+VIDEO)

To «Tank» της Rezvani δεν κολλάει πουθενά (video)

 

Advertisement