Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο hypercar από την Pininfarina

Ελλάδα 8:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο hypercar από την Pininfarina

ΝΕΑ

Νέο hypercar από την Pininfarina

ΝΕΑ

H Automobili Pininfarina ανακοίνωσε ότι εντός του καλοκαιριού θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο το οποίο θα είναι ακόμα πιο ισχυρό και πιο γρήγορο από το Battista Anniversario.

Advertisement
Advertisement

Οι πρόσφατες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό τής Automobili Pininfarina συνοδεύτηκαν και από την πρόθεσή τους να αναπτύξουν περισσότερο την εταιρεία. Στα σχέδιά τους είναι η δημιουργία ενός καινούργιου μοντέλου το οποίο θα παρουσιαστεί τους προσεχείς μήνες και πιο συγκεκριμένα εντός του καλοκαιριού.

Προς το παρόν, δημοσίευσαν μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται καλυμμένο το πρωτότυπό τους. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα Gran Turismo hypercar το οποίο θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό και θα απευθύνεται σε συλλέκτες.

Ο Πάολο Ντελατσά, Διευθύνων Σύμβουλος της ιταλικής φίρμας, δήλωσε ότι το τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του έχουν δεσμευτεί να ξεπεράσουν και τις υψηλότερες προσδοκίες των πελατών της και να δημιουργήσουν ξεχωριστά και εντυπωσιακά αυτοκίνητα στο μέλλον. Όπως είπε: «Θα παρουσιάσουμε μια νέα διάσταση της σχεδιαστικής δημιουργικότητάς μας, τιμώντας την κληρονομιά του ονόματος Pininfarina».

Advertisement
Advertisement

Το νέο μοντέλο, πιθανότατα, θα αποτελεί μια πιο ιδιότυπη και ισχυρότερη εκδοχή τού αμιγώς ηλεκτροκίνητου Battista Anniversario (φωτογραφία) το οποίο παρουσιάστηκε πριν από τρία χρόνια. Θυμίζουμε ότι αυτό διαθέτει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες μέγιστης συνδυαζόμενης ισχύος 1.900 ίππων και μέγιστης συνδυαζόμενης ροπής 2.340 Nm.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιό είναι το πιο γρήγορο ηλεκτρικό στο 0-400;
Δυναμικό ντεμπούτο στις ΗΠΑ για το Pininfarina Battista (+video)
Απίστευτο: H Pininfarina είχε αεροδυναμική σήραγγα πριν μισό αιώνα!