ΝΕΑ

Νέο Honda Jazz e:HEV: Εμφάνιση που μαγνητίζει

Ελλάδα 14:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Honda Jazz e:HEV: Εμφάνιση που μαγνητίζει

ΝΕΑ

Νέο Honda Jazz e:HEV: Εμφάνιση που μαγνητίζει

ΝΕΑ

Το νέο Honda Jazz αλλάζει τα δεδομένα στον σχεδιασμό βάζοντας σπορ στοιχεία στην παλέτα του.

Advertisement
Advertisement

Η επίσημη παρουσίαση του νέου Honda Jazz e:HEV τάραξε τα νερά στην κατηγορία των supermini προβάλλοντας έναν εντελώς νέο σχεδιαστικό χαρακτήρα. Ένα από τα βασικά στοιχεία που επικρατούν στην εμφάνιση του νέου Jazz είναι η σπορ προσέγγιση η οποία τονίζεται σε πολλά σημεία του αυτοκινήτου.

Αρχικά, οι νέοι προφυλακτήρες αναβαθμίζουν τον δυναμισμό του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα δίνουν αίσθηση καθαρότητας και ευκρίνειας στο μοντέλο.

Η Honda έχει ακολουθήσει την φιλοσοφία «Yoo no bi» η οποία έχει να κάνει με την ομορφιά στα καθημερινά πράγματα, που έχει εξελιχθεί με το πέρασμα του χρόνου για να γίνει πιο ελκυστική και εργονομικά χρηστική για να κάνει τη ζωή του οδηγού εύκολη.

Advertisement
Advertisement

Στο εμπρός μέρος, η μάσκα κυψελοειδούς σχεδίασης με το σαγρέ ένθετο στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα είναι άρτια φινιρισμένη και την συναντάμε στις εκδόσεις Elegance και Advance. Στην έκδοση Advance Sport το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα κάνει πιο σοφιστικέ τον χαρακτήρα του Jazz, υποστηριζόμενη φυσικά από την χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης και την πίσω αεροτομή.

Advertisement

Στο πίσω μέρος, επίσης έχουμε επανασχεδιασμένα στοιχεία, ενώ υπάρχουν διαθέσιμες και διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές στις ζάντες ανάλογα με την έκδοση. Μια από τις πιο ιδιαίτερες λεπτομέρειες είναι το μαύρο περίγραμμα στους προβολείς που κάνουν πιο πειστική την σπορ στροφή του νέου Jazz.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ανανεωμένο και ισχυρότερο το Honda Jazz e:HEV (+ τιμές)
Στην Ελλάδα το νέο Honda Jazz e:HEV (+τιμές)
Honda Jazz e:HEV: Τι μένει άραγε στα μεγάλα;