Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Dacia Duster: Αυθεντικό SUV με κορυφαίες πωλήσεις

Ελλάδα 20:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Dacia Duster: Αυθεντικό SUV με κορυφαίες πωλήσεις

ΝΕΑ

Νέο Dacia Duster: Αυθεντικό SUV με κορυφαίες πωλήσεις

ΝΕΑ

Το νέο Dacia Duster “σπάει τα ταμεία” με όπλα του τη δυναμική εμφάνιση, τις ικανότητες κίνησης σε ποικιλία εδαφών, τις σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας, την πλούσια γκάμα κινητήρων και πάντα το ασυναγώνιστο value for money.

Advertisement
Advertisement

Από το 2010 που εμφανίστηκε στην αγορά, το Dacia Duster έχει διαγράψει μία εκπληκτική πορεία πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη. Είναι ενδεικτικό ότι με πάνω από 1,9 εκατομμύρια πωλήσεις, το Duster κατέκτησε την 1η θέση στις πωλήσεις της κατηγορίας του στην ευρωπαϊκή αγορά, από το 2019.

Το Duster προσφέρει τους χώρους και τις δυνατότητες ενός full size SUV, ενώ στην έκδοση 4×4 παρέχει και μοναδικές ικανότητες για εκτός δρόμου αποδράσεις. Η νέα γενιά του αυτοκινήτου είναι πλέον βελτιωμένη σε όλα τα επιμέρους σημεία, με νέα και πιο μοντέρνα εμφάνιση, πιο πλούσιο εξοπλισμό για την άνεση και την ασφάλεια και μία μεγάλη γκάμα κινητήρων για να επιλέξει κανείς αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές του ανάγκες.

Advertisement
Advertisement

Στο νέο Duster υπάρχει μία εκ βάθρων ανανεωμένη γκάμα κινητήρων που συνδυάζει την οδηγική ευχαρίστηση και τις περιορισμένες εκπομπές CO2. Η έκδοση 2WD του νέου Duster εφοδιάζεται πλέον με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC 6 σχέσεων, που συνδυάζεται με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 TCe 150. Το κιβώτιο EDC μειώνει το υπερβολικό και άσκοπο ανέβασμα των στροφών του κινητήρα, διασφαλίζοντας ότι, σε κάθε περίσταση, έχει επιλεγεί η μεγαλύτερη δυνατή σχέση για τη δεδομένη ταχύτητα κίνησης, ελέγχοντας έτσι την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2.

Το Dacia Duster είναι ένα αυθεντικό SUV για οικογενειακή χρήση, αλλά και για εκτός δρόμου εξορμήσεις. Τα κύρια χαρακτηριστικά του, όπως τα 217 χιλιοστά απόστασης από το έδαφος, και οι εντυπωσιακές τιμές για τις off road δυνατότητες των 21° για την γωνία ράμπας, 30° για την γωνία προσέγγισης και 34° για την γωνία διαφυγής, φέρνουν το Duster στην κορυφή της κατηγορίας του σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες κίνησής του και πέρα από την άσφαλτο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To ανανεωμένο Dacia Duster στην Ελλάδα (+τιμές)
Dacia Duster 1.5 Blue dCi: Πιο φτηνό και από τα ΚΤΕΛ
Οδηγούμε το νέο Dacia Duster στη Γαλλία

Advertisement