Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Citroen C4: Μοντέρνο και άνετο (+video)

Ελλάδα 4:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Citroen C4: Μοντέρνο και άνετο (+video)

ΝΕΑ

Νέο Citroen C4: Μοντέρνο και άνετο (+video)

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του μοντέλου διατίθεται και ως ηλεκτρική με αυτονομία που αντιστοιχεί σε 350 χλμ.

Advertisement
Advertisement

Με τα SUV να έχουν αναρριχηθεί στην κορυφή των προτιμήσεων του ευρωπαϊκού αγοραστικού κοινού, οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να ικανοποιήσουν τη μεγάλη ζήτηση λανσάροντας μοντέλα που «παντρεύουν» τους χώρους, με τις επιδόσεις και τη χαμηλή κατανάλωση.

Μία από αυτές και η Citroen η οποία μεταμορφώνει εκ βάθρων ένα μοντέλο που επί 16 χρόνια συστηνόταν στους φίλους της αυτοκίνησης ως hatchback. O λόγος για το Citroen C4. Πλέον, στην τρίτη γενιά του «ψηλώνει», στρέφεται προς την ηλεκτρική ενέργεια και εκσυγχρονίζεται πλήρως σχεδιαστικά.

Advertisement
Advertisement

Το αμάξωμα λαμβάνει ένα coupe χαρακτήρα, οι λεπτές λωρίδες LED δίνουν μια μοντέρνα νότα, ενώ οι μεγάλοι τριγωνικοί προβολείς δένουν αρμονικά με το μπροστινό μέρος. Στο πίσω μέρος δεσπόζουν οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, όπως και η έντονη κλίση.

Στο εσωτερικό, η Citroen καθιστά το νέο C4 ως το πρώτο μοντέλο της με δύο ψηφιακές οθόνες (σ.σ. σύστημα infotainment και πίνακας οργάνων), ενώ μέσω των καθισμάτων αποσκοπεί να προσδώσει μεγάλα επίπεδα άνεσης στους επιβαίνοντες. Για την τελευταία φροντίζει και το προηγμένο σύστημα ανάρτησης με ProProgressive Hydraulic Cushion.

Advertisement

Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα, ξεχωρίζει η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με τους 136 ίππους η οποία παρέχει αυτονομία 350 χιλιομέτρων. Παράλληλα, διατίθεται και με βενζινοκινητήρες απόδοσης 100 έως 155 ίππων και ντίζελ από 110 έως 130 ίππους.

Advertisement

Δείτε επίσης: 

Δοκιμή: Νέο Citroen C3 1.2 Puretech 110 ps

Το Citroen Type H επιστρέφει (+video)

Advertisement

Νέες προσθήκες στη boutique της Citroen