Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο αυτοκίνητο για την Ellen DeGeneres

Ελλάδα 20:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο αυτοκίνητο για την Ellen DeGeneres

ΝΕΑ

Νέο αυτοκίνητο για την Ellen DeGeneres

ΝΕΑ

Ένα τετράτροχο με ιδιαίτερη εμφάνιση, που δείχνει πόσο «ψαγμένη» είναι στις επιλογές της η Ellen DeGeneres, προστέθηκε στο γκαράζ της τηλεοπτικής star.

Advertisement
Advertisement

Τι αυτοκίνητο οδηγεί η «Βασίλισσα» των τηλεοπτικών shows στο Λος Άντζελες;

Με μία Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition κυκλοφορεί στους δρόμους της Σάντα Μπάρμπαρα η Ellen DeGeneres. Η 63χρονη star των τηλεοπτικών shows άλλαξε την 911 Turbo που οδηγούσε για το ιδιαίτερο μοντέλο που είναι εμπνευσμένο από την εποχή της δεκαετίας του ’50 και του ’60. Η Porsche των 180.000 δολαρίων προστέθηκε στο γκαράζ της DeGeneres στις 3 Μάϊου είναι εμπνευσμένο από το παρελθόν της εταιρίας και τις δεκαετίες του ’50 και του ’60 και δεν φαίνεται μόνο κομψό εξωτερικά. Στο εσωτερικό του έχει δερμάτινες επενδύσεις, χρυσά λογότυπα, ακόμη και μια πλακέτα, που αναφέρεται στον περιορισμένο αριθμό παραγωγής των 992 μονάδων.

Όταν η Ellen DeGeneres δεν επιλέγει ιδιαίτερα αυτοκίνητα, προωθεί έπιπλα σχεδιαστών. Η ταλαντούχα παρουσιάστρια, έχει μάλιστα και μία εκπομπή/διαγωνισμός σχεδιασμός επίπλων με το όνομα: «Ellen’s Home Design Challenge» μαζί με τον Scott Foley στο HBO Max. Η εκπομπή είναι παρόμοια με τη σειρά του 2015: «Ellen’s Design Challenge», η οποία προβλήθηκε στο HGTV για δύο σεζόν. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που φέρνω τις νέες μου εκπομπές στο HBO Max» δήλωσε η παρουσιάστρια.

Advertisement
Advertisement

Το show της Ellen Degeneres βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα από το 2003. Η εκπομπή περιλαμβάνει κωμικά σκετσάκια, εμφανίσεις διάσημων ηθοποιών και τραγουδιστών. Σημαντικό επίσης είναι ότι επικεντρώνεται ταυτόχρονα και σε απλούς καθημερινούς ανθρώπους, που είτε έχουν κάποιο ταλέντο είτε η ιστορία τους πρέπει να ”ακουστεί”. Επιπλέον, το σόου περιλαμβάνει ζωντανό κοινό με το οποίο η γνωστή παρουσιάστρια έχει άμεση επαφή. Το κοινό συμμετέχει ενεργά στα ζωντανά παιχνίδια και κερδίζει διάφορα δώρα από εισιτήρια για την συναυλία διάσημου τραγουδιστή μέχρι και ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές .

Οι Κατηγορίες
Η δημοφιλής εκπομπή στοχεύει στα συναισθήματα των τηλεθεατών και η ίδια εμπνέει μία ζεστασιά και αίσθηση οικειότητας για τους θεατές. Όλο αυτό άλλαξε τους τελευταίους μήνες, όταν ήρθαν στην επιφάνεια βαριές κατηγορίες εναντίον της παραγωγής αλλά και της ίδιας. Το περιοδικό Buzzfeed δημοσίευσε τις δηλώσεις ανθρώπων που δούλεψαν για την Ellen και είχαν βιώσει άσχημες εργασιακές συνθήκες. Μία Αφροαμερικανή εργαζόμενη δήλωσε ότι βίωσε ρατσιστική συμπεριφορά από τους συναδέλφους της και μέλη της παραγωγής. Οι κατηγορίες δεν σταμάτησαν εκεί και πολλοί μίλησαν και για την DeGeneres και την κακή συμπεριφορά που είχε προς τους συνεργάτες της.  Σε δηλώσεις προέβησαν και άλλοι εργαζόμενοι ανώνυμοι και μη, ισχυριζόμενοι ότι βίωσαν σεξουαλική παρενόχληση, ρατσιστικές συμπεριφορές (διακρίσεις) και μάλιστα από στελέχη της εκπομπής. Αμέσως δημιουργήθηκαν ερωτήματα, όπως το εάν η Ellen Degeneres όντως φερόταν έτσι ή για το αν γνώριζε για τις συνθήκες αυτές και εάν ναι, γιατί τις επέτρεπε.

Η απάντησή της

Advertisement

Η Ellen Degeneres αρχικά δεν προέβη σε κανένα σχόλιο, αφήνοντας τα ερωτήματα να μεγαλώνουν. Έτσι αποφάσισε λίγο αργότερα να αναρτήσει μία δήλωση από την οποία φαίνεται ότι και δεν γνώριζε για τις τις άσχημες αυτές συμπεριφορές αλλά και αρνήθηκε τα όσα έλεγαν για αυτή. Μάλιστα, δήλωσε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη και η εκπομπή να συνεχίζει να είναι ένα ασφαλές μέρος για όλους. Η παρουσιάστρια απέλυσε 3 παραγωγούς της εκπομπής, οι οποίοι φαίνεται να ήταν μεταξύ των υπαιτίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα Porsche 911 Targa 4S Heritage Edition
Nέα Porsche 911 GT3: Με 300 km/h για 5.000 km!
Πόσο θα πουληθεί αυτή η Porsche 911 της RUF BTR;

Advertisement