Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Porsche 911 Targa 4S Heritage Edition

Ελλάδα 1:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Porsche 911 Targa 4S Heritage Edition

ΝΕΑ

Νέα Porsche 911 Targa 4S Heritage Edition

ΝΕΑ

Με αισθητικά στοιχεία από τις θρυλικές Porsche του παρελθόντος, λανσαρίστηκε η νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση της 911 Targa 4S με την ονομασία Heritage Edition.

Advertisement
Advertisement

Παρουσιάστηκε η νέα, περιορισμένης παραγωγής Porsche 911 Targa 4S Heritage Edition, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά από χαρακτηριστικά εσωτερικού και εξωτερικού σχεδιασμού εμπνευσμένα από τα σπορ αυτοκίνητα της Porsche της δεκαετίας του ’50, του ’60, του ’70 και του ’80. Για την ειδική αυτή έκδοση στη Βρετανία οι τιμές ξεκινούν από τα €154.000 με τις πρώτες παραδόσεις να υπολογίζεται πως θα αρχίσουν το φθινόπωρο. Η παραγωγή θα περιοριστεί μόνο σε 992 αυτοκίνητα- όπως είναι ο εσωτερικός κωδικός για την τρέχουσα  γενιά του μοντέλου της 911.

Advertisement
Advertisement

Ορισμένες από τις οπτικές αλλαγές για το μοντέλο ειδικής έκδοσης περιλαμβάνουν ένα νέο έμβλημα “Porsche Heritage” που κοσμεί το πίσω μέρος, νέους τροχούς με μεγάλο κεντρικό μπουλόνι και λευκές λωρίδες στο αμάξωμα που κάνουν τη διαφορά πάνω στα μπροστινά φτερά. Αυτή είναι και η οπτική παραπομπή στα πρώτα αγωνιστικά αυτοκίνητα της εταιρείας, μαζί με τα αυτοκόλλητα στις πόρτες για τους αριθμούς συμμετοχής στους αγώνες. Πολλές από τις αισθητικές λεπτομέρειες της Targa Heritage Edition παραπέμπουν και στην 911 του 1963.

Στην καμπίνα, η νοσταλγική διάθεση συνεχίζεται με τη sport δερμάτινη μπεζ και κόκκινη (ή προαιρετικά, μαύρη) δερμάτινη ταπετσαρία, τα ειδικά υφάσματα στα καθίσματα και τις επενδύσεις των θυρών. Η κλασική εμφάνιση τονίζεται και από την ύπαρξη των αναλογικών οργάνων στον πίνακα, ενώ υπάρχει και ένα ταμπελάκι με τον αριθμό του εκάστοτε αυτοκινήτου από τα 992 που θα παραχθούν, που κάνει το κάθε ένα πραγματικά ξεχωριστό.

Advertisement

Όπως όλες οι 911 Targa 4S, έτσι και η Heritage Edition εφοδιάζεται με τον turbo 3λιτρο 6κύλινδρο boxer, που αποδίδει 450 ίππους και 530Nm ροπής, κάνοντας το 0-100 χλμ./ώρα να διαρκεί μόνο 3,6 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα είναι 305 χλμ./ώρα, με τη μετάδοση της ισχύος να γίνεται και στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός PDK 8 σχέσεων.

Advertisement