Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο 7θέσιο crossover από την Dacia (+video)

Ελλάδα 22:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο 7θέσιο crossover από την Dacia (+video)

ΝΕΑ

Νέο 7θέσιο crossover από την Dacia (+video)

ΝΕΑ

Η Dacia θα αποκαλύψει ένα νέο μοντέλο που θα κάνει γκελ στις πολυμελείς οικογένειες και θα μπορεί να ικανοποιήσει τις εκδρομικές τους ανάγκες.

Advertisement
Advertisement

Έτοιμη να καλωσορίσει ένα νέο μέλος στην γκάμα της είναι η Dacia. Όπως ανακοίνωσε η ρουμανική μάρκα, την προσεχή Παρασκευή (3/09), θα αποκαλύψει ένα 7θέσιο crossover το οποίο θα προορίζεται για μεγάλες οικογένειες με έντονες εκδρομικές ανησυχίες.

Ο περιπετειώδης χαρακτήρας του μοντέλου υποδηλώνεται και από την ονομασία του, “Jogger” και παραπέμπει στους λάτρεις της σωματικής άσκησης που λατρεύουν το joking. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο μοντέλο θα προσφέρεται σε διάταξη καθισμάτων 5+2, μεριμνώντας επομένως τόσο για τις μετακινήσεις μιας πολυμελούς οικογένειας, όσο και εκείνων που αναζητούν μεγάλο όγκο φόρτωσης.

«Με την πραγματιστική της προσέγγιση, η Dacia προσφέρει ένα όχημα που επιτρέπει στους πελάτες να απολαύσουν τις απλές χαρές της ζωής, με φίλους και οικογένεια, πάντα με απόλυτη ελευθερία», αναφέρει χαρακτηριστικά η μάρκα, ενόψει της επίσημης πρεμιέρας του Jogger.

Advertisement
Advertisement

Το ολοκαίνουριο crossover θα αντικαταστήσει τα Dacia Lodgy και αφού παρουσιαστεί στις 3 Σεπτεμβρίου, θα δώσει το «παρών» στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πότε και ποια ηλεκτρικά Renault και Dacia έρχονται στην Ελλάδα
Δοκιμή: Dacia Sandero Streetway 1.0 TCe 100 PS LPG
Νέο Dacia Duster: Εντυπωσιακό, σκληροτράχηλο και με ασυναγώνιστο value for money