Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα σπορ έκδοση για τη Skoda Octavia

Ελλάδα 0:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα σπορ έκδοση για τη Skoda Octavia

ΝΕΑ

Νέα σπορ έκδοση για τη Skoda Octavia

ΝΕΑ

Η τέταρτη γενιά της Skoda Octavia καλωσορίζει την έκδοση εξοπλισμού Sportline που ενισχύει περαιτέρω τη δυναμική εμφάνιση τής.

Advertisement
Advertisement

Η Skoda διευρύνει την παλέτα εκδόσεων που αφορούν την Octavia μέσω της παρουσίασης της ιδιαίτερα αθλητικής “Sportline”, η οποία τοποθετείται μεταξύ της «καυτής» RS και της «πλούσιας» Style.

Εξωτερικά, το σπορτίφ πακέτο «ντύνει» το μοντέλο με μια σειρά μαύρων στιλιστικών στοιχείων. Αυτά αφορούν το σποιλερ, το πλαίσιο της γρίλιας, αλλά και την επιγραφή “Skoda” στην πίσω θύρα. Ομόχρωμος είναι επίσης ο πίσω διαχύτης, διανθισμένος με στοιχεία χρωμίου, ενώ στο προφίλ δεσπόζουν 17άρες ζάντες αλουμινίου Pulsar φινιρισμένες σε μαύρο. Προαιρετικά διατίθενται 18αρες Vega, όπως και 19άρες Taurus.

Advertisement
Advertisement

Η καμπίνα αντλεί έμπνευση από τη εξοπλιστικό πακέτο Style, το οποίο περιλαμβάνει υφασμάτινες επενδύσεις σε ταμπλό. Τα σπορ καθίσματα είναι επενδυμένα με αεριζόμενο ύφασμα ThermoFlux, ο οδηγός κάθεται πίσω από ένα πολυλειτουργικό σπορ με τρεις ακτίνες και λογότυπο “Sportline”, ενώ διακρίνουμε και ενδιαφέροντα μαρσπιέ που ενσωματώνουν την ονομασία “Skoda”.

Η σπορτίφ έκδοση Sportsline είναι διαθέσιμη με μια ευρεία γκάμα κινητήρων, πετρελαίου, βενζίνης, plug-in hybrid και φυσικού αερίου (CNG). Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η επαναφορτιζόμενη έκδοση τροφοδοτείται από έναν 1,4 TSI των 150 PS και ένα ηλεκτρικό μοτέρ 85 kW. Συνδυαστικά παράγονται 204 PS και 350 Nm ροπής, με την ηλεκτρική αυτονομία να ανέρχεται σε 60 χλμ.

Προαιρετικά προσφέρεται και η ενεργή ανάρτηση Dynamic Chassis Control (DCC), με συνεχή έλεγχο της απόσβεσης των αμορτιστέρ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Skoda Kodiaq
Skoda Kodiaq RS με 270 PS από την ABT
Δοκιμή: Skoda Kodiaq RS

Advertisement