Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Skoda Kodiaq

Ελλάδα 9:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Skoda Kodiaq

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Skoda Kodiaq

ΝΕΑ

Ο πρόσφατος εντοπισμός ενός πρωτοτύπου του ανανεωμένου Kodiaq στους δρόμους της Τσεχίας έδωσε την αφορμή για τη δημιουργία μιας ψηφιακής απεικόνιση με την πιθανή εικόνα που θα έχει το μεγάλο SUV της Skoda μετά το facelift.

Advertisement
Advertisement

Η ανανέωση του Skoda Kodiaq δεν αναμένεται να συνοδεύεται από σημαντικές αισθητικές αλλαγές στην ήδη γνωστή εικόνα του μεγάλου SUV της Skoda καθώς το μοντέλο ήταν από τα πρώτα που αποτύπωσαν την σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της τσέχικης φίρμας.

Έτσι στην αυτοκινητική ιστοσελίδα Kolesa.ru, παρουσιάστηκε μια ψηφιακή απεικόνιση της πιθανής εικόνας που θα έχει το ανανεωμένο μοντέλο με βάση το κατασκοπευτικό video που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του Kodiaq. Βασικά στοιχεία σε αυτή αναμένεται να είναι τα νέα φωτιστικά σώματα (που πιθανότατα θα είναι τεχνολογίας LED matrix) όπως και η μάσκα στη λογική της νέας Octavia. Αντίστοιχα στο πίσω μέρος η αλλαγές που έχουν υιοθετηθεί από τον ψηφιακό δημιουργό φαίνεται πως έχουν σαν πηγή έμπνευσης το νέο Superb.

2021 skoda kodiaq facelift

Advertisement
Advertisement

Πάντως οι πιο σημαντικές αλλαγές στο νέο Kodiaq αναμένεται να γίνουν σε τεχνολογικό επίπεδο και κυρίως σε ότι αφορά τον εξηλεκτρισμό της γκάμας του μοντέλου. Μεταξύ άλλων αναμένεται λοιπόν η προσθήκη και μιας plug-in υβριδικής έκδοσης η οποία θα μπορούσε να βρεθεί μάλιστα στην κορυφή της γκάμας με την μορφή του Kodiaq RS.

Η επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου θα γίνει μέσα στο 2021 οπότε προβλέπεται να υποδεχτούμε και τη νέα γενιά του Fabia ενώ δεν είναι απίθανο να παρουσιαστεί και το Enyaq GT, μια κουπέ εκδοχή του πρώτου ηλεκτρικού SUV της εταιρίας.

2021 skoda kodiaq facelift

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Μέσα στο 2021 το νέο Skoda Fabia Combi

Advertisement

Στη γραμμή παραγωγής τα πρώτα ηλεκτρικά Skoda Enyaq iV

H Skoda επενδύει στα φωτοβολταϊκά

 

Advertisement