Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Porsche 911 GTS: Η καταδίωξη (video)

Ελλάδα 0:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Porsche 911 GTS: Η καταδίωξη (video)

ΝΕΑ

Νέα Porsche 911 GTS: Η καταδίωξη (video)

ΝΕΑ

Σε βίντεο που δημοσίευσε η Porsche, γινόμαστε μάρτυρες της… καταδίωξης της νέας 911 GTS από ένα drone.

Advertisement
Advertisement

«Πιο ξεχωριστή και πιο δυναμική από ποτέ». Αυτά τα επίθετα επέλεξε η Porsche προκειμένου να παρουσιάσει στους φίλους της τη νέα 911 GTS, η οποία καταφτάνει σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά το λανσάρισμα της νέας 911 και 12 μετά την πρεμιέρα της πρώτης GTS.

Συγκεκριμένα, το νέο «καυτό» γερμανικό μοντέλο τοποθετείται ανάμεσα στην Carrera S και τις Turbo παραλλαγές, ενώ θα προσφέρεται σε συνολικά 5 εκδόσεις:

  • 911 Carrera GTS με πίσω κίνηση ως coupe
  • 911 Carrera GTS με τετρακίνηση ως coupe
  • 911 Carrera GTS με πίσω κίνηση ως κάμπριο
  • 911 GTS με τετρακίνηση ως κάμπριο
  • 911 Targa 4 GTS με τετρακίνηση

Advertisement
Advertisement

Πηγή τροφοδότησης σ υνιστά ο γνωστός τούρμπο 3λιτρος 6κύλινδρος boxer, ο οποίος αποδίδει +30 PS (480 PS) και +20 Nm ροπής συγκριτικά με τον προκάτοχό της και συνεργάζεται με ένα αυτόματο διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο 8 σχέσεων (PDK).

Ακόμα, διατίθεται και ένα 7άρι χειροκίνητο, που σύμφωνα με την Porsche φέρει κοντύτερο (κατά 10 χλστ.) επιλογέα ταχυτήτων και έχει μικρότερες διαδρομές, προς όφελος των επιδόσεων. Η επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχεται σε 3,3 δλ., είναι δηλαδή κατά 0,3 δλ.ταχύτερη συγκριτικά με το απερχόμενο μοντέλο.

Advertisement

Εξαιρουμένης της Targa έκδοσης, η νέα GTS ενσωματώνει ως στάνταρ την τεχνολογία ενεργής ανάρτησης Porsche Active Suspension Management (PASM) που προέρχεται από την 911 Turbo και χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 10 χλστ. Έχει υποβληθεί ωστόσο σε κάποιες επεμβάσεις προκειμένου να συμμορφώνεται με τις ανάγκες του παρόντος μοντέλου.

Advertisement

Από την 911 Turbo έχουν κληρονομηθεί και τα φρένα που εδράζονται μέσα σε ζάντες αλουμινίου 20” (εμπρός) και 21” (πίσω). Στην οδηγική απόλαυση, τέλος, συνεισφέρει το σπορ σύστημα εξάτμισης που παράγει έναν σαγηνευτικό θόρυβο, ο οποίος εισέρχεται στην καμπίνα μέσω της –εσκεμμένα- «φτωχής» ηχομόνωσης.

Η Porsche μας συστήνει με τη νέα 911 GTS μέσω ενός μικρής διάρκειας βίντεο, όπου βλέπουμε το μοντέλο να.. καταδιώκεται από ένα drone.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η νέα Porsche 911 GTS (+video)
Νέα Porsche Cayenne Turbo GT: Θηρίο 640 ίππων (video)
Πιθανή ανάκληση για τις Porsche Taycan