Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW: Ανακλήσεις για iX και i4

Ελλάδα 6:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW: Ανακλήσεις για iX και i4

ΝΕΑ

BMW: Ανακλήσεις για iX και i4

ΝΕΑ

Ο προμηθευτής των μπαταριών των δύο ηλεκτρικών μοντέλων της BMW, ανακάλυψε ένα πρόβλημα το οποίο οδηγεί την εταιρεία στην ανάκληση των iX και i4.

Advertisement
Advertisement

Η Samsung SDI που κατασκευάζει τις κυψέλες των μπαταριών για τις BMW iX και i4, ανακάλυψε ένα κατασκευαστικό λάθος που επιβάλλει στην ανάκληση.

Στις 16 Απριλίου ένα περιστατικό που αφορούσε τη μπαταρία μιας i4 eDrive40 τέθηκε υπόψη της BMW, ενώ στις 3 Ιουνίου υπήρξε άλλη μια αναφορά προβλήματος για μια iX xDrive50. Λίγο καιρό μετά, προέκυψε ένα αντίστοιχο θέμα και σε μια iX M60, οπότε έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να διορθωθούν αποτελεσματικά και σε μεγάλη κλίμακα τα προβλήματα που είχαν να κάνουν με ένα κατασκευαστικό λάθος του προμηθευτή των μπαταριών.

Advertisement
Advertisement

Μετά από προσεκτική εξέταση τόσο των αρχείων παραγωγής όσο και των διεργασιών, η αυτοκινητοβιομηχανία με έδρα το Μόναχο αποφάσισε ότι είναι απαραίτητη μια ανάκληση, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει στοιχεία για ατυχήματα ή τραυματισμούς που να σχετίζονται με το πρόβλημα που οδήγησε στην ανάκληση συνολικά 83 οχημάτων. Είναι 56 iX και 27 i4. Οι αντιπρόσωποι έχουν ήδη ενημερωθεί για αυτό το πρόβλημα, με οδηγίες για την αντικατάσταση των επηρεαζόμενων κυψελών, ενώ οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να περιμένουν ενημέρωση από την εταιρεία για το πώς θα πρέπει να κινηθούν προς την αποκατάσταση του προβλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η BMW επιστρέφει στo Le Mans
Πόσο κοστίζει η 5αρα της BMW στην Τουρκία και πόσο στην Ελλάδα;
O V8 της Lexus κράτησε περισσότερο ή αυτός της BMW; (+video)